Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune, mesaj din piscină pentru toți invitații care vin la nuntă. Așa ceva nu s-a mai văzut

Adrian Minune, mesaj din piscină pentru toți invitații care vin la nuntă. Așa ceva nu s-a mai văzut
14 iulie e o zi specială pentru Adrian Minune, care își mărită a doua fiică, Adriana Simionescu. Relaxat, din piscina propriei locuințe, cântărețul le-a transmis un mesaj invitaților care vor veni la nuntă.

Fumând tacticos dintr-un trabuc de lux, legănându-se în apa piscinei, Adrian Minune le-a transmis un mesaj invitaților la nunta fiicei sale, Adriana.

„În data de 14 iulie am nuntă cu fata și vreau să vă rog pe toți cei care veniți., să veniți la ora 8 ca să primiți o masă bună. Mă refer la țiganii mei, la cocalarii mei, la spoitorii mei, la artiștii mei, la lumea mondenă.

Adrian Minune: „Am făcut live-ul ăsta ca nu zică vreun cumătru de-al meu sau vreun prieten de-al meu `nu mi-a trimis invitație`”

Să știți că va trebui să veniți foarte, foarte devreme. Am făcut live-ul ăsta ca nu zică vreun cumătru de-al meu sau vreun prieten de-al meu `nu mi-a trimis invitație, n-am venit`. Asta-i vrăjeală fumată. Vă aștept prietenii mei din toată țara, din toată lumea, să veniți între 8 și 9 ca să ne așezăm și noi.

În funcție de cum veniți dumneavoastră o să avem și noi muzica noastră cu care vrem să vă distrăm frumos”, a spus Adrian Minune.

„M-am pregătit pentru 700 de persoane, dar sper să vină 250”

Artistul a mărturisit că s-a pregătit pentru 700 de persoane, „da sper să vină 250”. „Pentru că nu vreau să stau în picioare la toată lumea. (…) Încercați să veniți mai devreme, că după 12 noaptea o să pună bariera să nu mai intre nimeni. (…) Adriana e mireasă, naș este Bobo cu Carmen. Vă pup”, a fost mesajul celui mai mândru tată de fată.

Florin Salam și Tzancă Uraganu, în capul listei

Nunta Adrianei va avea loc în Tunari, la un ballroom superb, cu saloane imense, aranjate spectaculos. Locația are și două piscine, dar și fântâni arteziene, așa că invitații se pot delecta în voie. Nelipsit de la nunta fiicei lui Minune va fi  Florin Salam care, alături de Tzancă Uraganu, Cocoș de la Călărași și Luis Gabriel vor întreține atmosfera.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre