Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune, pus la punct pentru prea multă „lălăială”. Artistul a trăit rușinea vieții

Adrian Minune, pus la punct pentru prea multă „lălăială”. Artistul a trăit rușinea vieții
Ultima zi de vară a fost neplăcută pentru Adrian Minune. Artistul a avut probleme la un club din Vaslui, unde patronul, sătul de prea multă „lălăială”, a întrerupt spectacolul.

Unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului, Adrian Minune a fost dat jos de pe scena unui club din Vaslui. Patronul a luat această decizie pentru că acesta nu ar fi respectat regulile stabilite și era „multă muzică orchestrală” și „lălăială”. Evenimentul neplăcut a avut loc vineri, 30 august, când manelistul trebuie să cânte 50 de minute.

„Ai greșit scena, băiatul meu. Cine ești?”

Când patronul a oprit spectacolul, neștiind cine e bărbatul care-și permite așa ceva, Minune a reacționat: „Nu te supăra, ai greșit scena, băiatul meu. Cine ești?”. Când a aflat, le-a explicat spectatorilor că a fost plătit „foarte bine” și nu primește dedicații.

„Nu voiam ca anumite personaje să monopolizeze evenimentul, pentru că noi voiam să fie un spectacol pentru toată lumea”

„Da, eu l-am coborât de pe scenă. Situația e puțin penibilă, pentru că nu ne-am așteptat la așa ceva. Tot respectul pentru Adrian Minune, e un artist de la care ai pretenții, dat fiind că este scump să-l chemi la un eveniment.

Noi am convenit de la început că nu are voie să primească bani și dedicații, nu voiam ca anumite personaje să monopolizeze evenimentul, pentru că noi voiam să fie un spectacol pentru toată lumea”, a mărturisit Florin Pârgaru, pentru vremeanoua.ro.

„Dacă nu te conformezi și nu cânți un program frumos, voi fi nevoit să te dau jos de pe scenă”

Adrian Miune, dat afară de pe scenă

Mai mult, patronul spune că a fost și nemulțumit de prestarea cântărețului. „La un moment dat, m-am dus și i-am zis «dacă nu te conformezi și nu cânți un program frumos, așa cum este și normal, să știi că voi fi nevoit să te cobor de pe scenă și să preia DJ-ul atribuțiile»”, a mai spus Pârgaru.

Pus în această situație jenantă, Minune i-a întrebat pe cei prezenți: „Doriți să vă mai cânt? Patronul spune că nu trebuie să vă mai cânt”.

„Vă rog frumos să vă cereți banii înapoi”

După acest episod, Adrian Minune a făcut și un video în care i-a rugat pe cei care au fost la spectacolul său să ceară banii înapoi. „Băi, băieți, aseară, unde ați fost la locația aceea unde patronul nu avea talpă, nu avea toc, nu avea absolut nimic…

Vă rog frumos să vă cereți banii înapoi. Dumneavoastră ați plătit suma de 110 lei, după 25 de minute mi-a spus că de ce strigă sala «hei!». Ca să vedeți cât de incult este. Cereți-vă bani înapoi!”, a fost mesajul artistului.

Potrivit informațiilor oferite de RTV, mai mulți interlopi l-ar fi amenințat pe patronul de la Vaslui care a îndrăznit să-l dea afară de pe scenă pe Minune. „Turcule, pe unde te prind, te bat”, a spus unul dintre aceștia într-o filmare pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre