Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune se pregătește de nuntă. Imagini fabuloase din casa artistului. Video

Adrian Minune se pregătește de nuntă. Imagini fabuloase din casa artistului. Video
De când a devenit bunic pentru a doua oară, Adrian Minune a întinerit. E extrem de fericit și așteaptă cu nerăbdare nunta fiicei, Adrianei Simionescu.

A luptat mult Adrian Minune să ajungă în top, dar a meritat totul. Are copii minunați, pentru care ar face orice pe această lume și se pregătește să devină din nou socru. Pentru că mai e puțin și Adriana Simonescu face nunta.

„Tata, care nu avea timp nici să stea cu noi la masă”

Adriana a mărturisit recent într-un podcast din casa familiei sale că artistul este atât de topit după micuț, încât a ajuns să o sune și să uite să o întrebe pe propria fiică ce mai face. Important este doar nepoțica. „Tata nu mă mai sună să mă întrebe ce fac, mă întreabă de fata. Ce face fata mea? Într-o zi, am fost foarte răcită și fetița la fel, ambele cu febră. Și mă sună tata și mă întreabă: Ce face fata mea, mai are febră?

„Eu îi spun: ești lipiciul meu”

Imagini spectaculoase din casa lui Adrian Minune. Sursă foto: wownews

Eu spun: sunt bine, mi-am mai luat niște pastile. Păi, nu de tine vorbeam, spune el. Și a început: câte pastile i-ai dat, ce a mâncat, când a mâncat. Tata, care nu avea timp nici să stea cu noi la masă. Sunt foarte implicați toți și o iubesc foarte mult pentru că și ea este un copil lipicios. Eu îi spun: ești lipiciul meu. Împarte cu toată lumea, chiar dacă nu te cunoaște”, a mărturisit Adriana.

„Pe 14 iulie vom avea și nunta și botezul”

Botezul micuței trebuia să fie anul trecut, dar Adriana a amânat totul pentru că și-a dorit să facă o petrecere mare. „E primul meu copil, ea e cea mai importantă și am vrut să fie ceva wow. (…) Și atunci m-am gândit să lipim nunta și botezul și să facem o petrecere cum mi-am dorit. Pe 14 iulie vom avea și nunta și botezul”, a anunțat fiica lui Adrian Minune, care e în febra pregătirilor pentru acest eveniment. Și speră că va fi o surpriză frumoasă pentru toți invitații.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre