Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune și soția sa, Cati, sunt negri de supărare. Ce s-a întâmplat cu fiica cea mică a manelistului

Adrian Minune și soția sa, Cati, sunt negri de supărare. Ce s-a întâmplat cu fiica cea mică a manelistului
Adrian Minune și Cati le-au dat copiilor tot ce au putut pe această lume, dar nu și noroc în dragoste. Ce s-a întâmplat acum cu fiica cea mică a artistului și băiatul său.

Nici bine nu a anunțat Karmen Minune divorțul de tatăl fetiței sale că s-a aflat că nici fiul lui Adrian Minune, nici fiica cea mică, Adriana, care s-a căsătorit acum două luni nu stau bine la capitolul dragoste.

Adriana Simionescu și proaspătul său soț au avut certuri aprinse și au decis să ia o pauză, pentru a se regăsi, așa că în acest moment nu locuiesc împreună. Sursele spun că și aceasta ar fi cu un pas de divorț, dar fiica cea mică a artistului a dezmințit acest zvon.

„Nu e treaba nimănui ce se întâmplă mai exact, ne-am certat”

Adriana susține că după niște certuri grave între ea și soțul său au ajuns la concluzia că e mai bine „să stăm o perioadă așa”, pentru a-și curăța mintea. „Suntem împreună, comunicăm, vorbim, ieșim cu Noa, nu ne-am separat să ne despărțim.

(…) sunt probleme interioare, nu vreau să dau foarte multe detalii pentru că nu e treaba nimănui ce se întâmplă mai exact”, a declarat aceasta pentru Spynews.

Fiul lui Adrian Minune s-a despărțit și el de iubită

Copiii lui Adrian Minune nu au noroc în dragoste

Situația nu e deloc roz nici în ceea ce îl privește pe fiul lui Adrian Minune, Adrian Jr. Cu câteva săptămâni în urmă, acesta a șters toate fotografiile de pe contul de socializare cu iubita lui pe care o ceruse în căsătorie.

Deocamdată nu se știe motivul care a stat la decizia definitivă a moștenitorului unuia dintre cei mai apreciați artiști ai României.

„Sofi va face parte din viața mea și a tatălui său”

Karmen Simionescu a anunțat divorțul cu câteva zile în urmă și i-a rugat pe toți să le respecte intimitatea. „Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune.

Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei”, a mărturisit aceasta pe instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre