Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Mutu dezvăluie marele secret al lui Cristiano Ronaldo. I-a povestit tot

Adrian Mutu dezvăluie marele secret al lui Cristiano Ronaldo. I-a povestit tot
Cristiano Ronaldo are un mare vis și nu intenționează să se retragă din sportul rege până când acesta nu va fi împlinit. Adrian Mutu a spus care e marea motivație a celebrului fotbalist.

Cristiano Ronaldo e un tată mândru de băiatul său care joacă în echipele de tineret ale Al-Nassr. Și are un vis despre care a vorbit Adrian Mutu.

„Asta e motivația lui adevărată, că vrea să joace cu băiatul lui, cu Cristiano Junior, un meci oficial”

Invitat într-un podcast recent, Adrian Mutu a mărturisit despre cea mai mare dorință a lui Cristiano Ronaldo. Acesta nu se va retrage din fotbal până nu va juca alături de fiul său. „Asta e motivația lui adevărată, că vrea să joace cu băiatul lui, cu Cristiano Junior, un meci oficial.

Și de asta nu se lasă. Bine, la Al-Nassr probabil se poate, dacă era probabil la altă echipă, nu știu, Real Madrid, era probabil mai greu”, susține Adrian Mutu. Și Cristiano Ronaldo Jr. Și băiatul a confirmat acest lucru și e convins că va deveni realitate. Până atunci, tânărul abil și talentat continuă să atragă atenția localnicilor și străinilor. Iar lumea fotbalului își dorește să-l depășească pe celebrul său tată.

Georgina, soția lui Cristiano, le-a arătat fanilor cum se distrează Ronaldo cu copiii

Georgina a distribuit cum se joacă Ronaldo cu copiii săi

Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez care joacă în Arabia Saudită pentru Al-Nassr, își face timp să fie alături de familie și să se joace cu copiii săi. Georgina Rodríguez, soția lui Cristiano, a distribuit recent un videoclip pe contul ei de Instagram în care Ronaldo se joacă cu copiii săi. Mateo Dos Santos, în vârstă de 7 ani, a arătat că este un fan al lui Paris Saint-Germain și al starului său francez Kylian Mbappé.

Cristiano Ronaldo Jr. a apărut în fotografii și videoclipuri purtând tricouri ale diferitelor echipe

Mateo apare în clip purtând un tricou al echipei franceze din Ligue 1 care are numărul 7 și numele Kylian Mbappé. Acest lucru arată că atacantul portughez le permite copiilor săi să se exprime liber și să susțină pe cine doresc, fără a impune echipa la care joacă. Mateo însuși a fost, de asemenea, văzut purtând un tricou al Clubului Barcelona, iar fiul său cel mare, Cristiano Ronaldo Jr. a apărut în fotografii și videoclipuri purtând tricouri ale diferitelor echipe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre