Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Mutu a intrat în rândul taților de fotbaliști. Imaginea care spune totul

Adrian Mutu a intrat în rândul taților de fotbaliști. Imaginea care spune totul
Să fi tată de băieți și aceștia să nu îți împărtășească valorile de carieră, asta poate fi o mare provocare familială. Mulți bărbați puternici suferă din cauza urmașilor care aleg ale direcții în viață.

Adrian Mutu are toate motivele să radieze de fericire. Băiatul lui îi calcă pe urme, e chiar talentat și nu se mai satură de minge. Talentul s-a transmis. Fiul cel mare al fotbalistului este cel care a dezvăluit cum stau lucrurile.

Adrian Mutu are patru copii. A avut mai multe relații și a fost căsătorit de trei ori, fiecare dintre aceste căsnicii aducându-i câte un copil sau mai mulți. Prima soție a lui Adrian Mutu a fost Alexandra Dinu, actriță și prezentatoare TV, cu care a avut un băiat.

Cei patru copii ai lui Adrian mutu au o relația foarte apropiată (Instagram)

În vârstă de 21 de ani, Mario este primul copil al lui Adrian Mutu. Căsătoria a durat din 2001 până în 2003. După divorț, cei doi au continuat să aibă o relație complicată, în special în legătură cu fiul lor, Mario. A doua soție a lui Mutu a fost Consuelo Matos Gomez, o frumusețe din Republica Dominicană. Cei doi au fost căsătoriți între 2005 și 2013 și au avut două fiice, Adriana, de 18 ani, și Maya, de 15 ani.

Sandra Bachici este a treia și actuala soție a lui Adrian Mutu. Fostă participantă la concursuri de frumusețe și actual model, Sandra este căsătorită cu fostul mare fotbalist din anul  2015. Cei doi au împreună un băiat, Tiago, în vârstă de 6 ani.

Talentul lui Adrian Mutu s-a transmis

Atunci când alți mari fotbaliști, ca Gică Hagi, Gabi Popescu, Mircea Lucescu sau Silviu Lung, s-au bucurat ca primii lor fii să le urmeze în carieră, Adrian Mutu a avut ceva de așteptat. Însă toată așteptarea i-a fost recompensată. În timp ce Mario Mutu, fiul cel mare al „Briliantului” este atras de fotbal doar în calitate de spectator, având alte preocupări, fiul cel mic are talent și se pregătește intens pentru viitoarea sa carieră fotbalistică.

Tiago Mutu dovedește că are talent de fotbalist și se antrenează până și în casă (Instagram)

La 6 ani, Tiago este deja expert în a juca mingea, și o face chiar și în sufragerie, după cum a arătat, recent, fratele său mai mare, Mario. Acesta l-a imortalizat  zilele trecute pe frățiorul său, așteptând complet echipat, cu mingea la picior, un meci important al naționalei de fotbal al României.

Deși e foarte mic, Tiago știe exact ce vrea să facă în viață. Deja e înscris la cursuri de fotbal, astfel că drumul spre o carieră de succes este asigurat. Tiago a povestit în trecut, într-un interviu, că vrea să fie atacant, ca tatăl său. Mai are de învățat să șuteze perfect cu ambele picioare, performanță cu care se lăuda celebrul său tată când intra pe teren.

Adrian Mutu e mândru de juniorul său și spune despre el că are „vână de fotbalist”, conform unei postări pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri