Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se înțeleg copiii lui Adrian Mutu. E zi mare în familia „Briliantului” – Imagini rarisime

Cum se înțeleg copiii lui Adrian Mutu. E zi mare în familia „Briliantului” – Imagini rarisime
Adrian Mutu este un bărbat împlinit și un tată fericit. A avut trei neveste, s-a ales cu patru copii superbi, iar acum, în premieră după foarte mulți ani, îi arată lumii pe toți odată.

Ultimele fotografii distribuite de „Briliant” din vacanța comună din Republica Dominicană, unde se află cu toți copiii săi și cu actuala soție, sunt grăitoare. Cu ocazia asta vede toată lumea cum se înțeleg copiii lui Adrian Mutu și care este, în realitate, relația dintre ei.

Adrian Mutu a fost curtat de femei și a curtat multe. Pe trei le-a făcut nevestele lui. Prima căsătorie a fost cu Alexandra Dinu, actriță și prezentatoare TV. Au format o familie timp de doi ani, între 2001 și 2003. Au împreună un fiu, Mario, acum în vârstă de 21 de ani.

Cele trei neveste ale lui Adrian Mutu

A doua soție a lui Mutu a fost Consuelo Matos Gomez, o frumusețe din Republica Dominicană. Când s-au cunoscut, tânăra era diplomat la Vatican, din partea țării ei. Cei doi au fost căsătoriți între 2005 și 2013. Din această căsnicie, Mutu are două fiice, Adriana, care tocmai a împlinit 18 ani, și Maya, de 15 ani.

Adrian Mutu a distribuit o fotografie rară, în care apare alături de toți cei patru copii ai săi (Instagram)Sandra Bachici este a treia și actuala soție a lui Adrian Mutu. Fostă participantă la concursuri de frumusețe și actual model, Sandra este căsătorită cu „Briliantul” din anul  2015. Cei doi au împreună un băiat, Tiago, în vârstă de 6 ani.

E zi mare în familia „Briliantului”. Copiii arată cum se înțeleg

Adrian Mutu a învățat de la Cristi Borcea cum să țină familiile unite. Toți copiii lui Adrian Mutu, chiar dacă au trei mame diferite, se iubesc și se bucură unul de compania altuia.

De azi, fotbalistul are doi copii majori. Prima sa fiică cu Consuelo a împlinit 18 ani. Primul care a felicitat-o a fost fratele ei mai mare, Mario. Acesta a distribuit un selfie cu ei doi.

Mario Mutu a fost primul din familie care a felicitat-o pe Adriana, sora sa vitregă, cu ocazia împlinirii majoratului (Instagram)

A pus o inimioară și un mesaj în care o numește „regină” pe sora sa. Mândru de fiica sa, care are planuri mari de carieră, Adrian Mutu a ținut să îi marcheze și el aniversarea în mediul online, distribuind o fotografie cu tânăra și mesajul „La mulți ani, dragostea mea”, evident, însoțit de o inimioară.

Adrian Mutu arată lumii ce fiică mare și frumoasă are (Instagram)

În mod special pentru a celebra împreună cu toată familia aniversarea majoratului fiicei sale, Adrian Mutu a ales Republica Dominicană ca și destinație de vacanță. Fetele lui Adrian Mutu locuiesc cu mama lor în această țară. Fiica cea mare, Adriana, va veni la facultate în Europa, deoarece își dorește foarte mult acest lucru.

Cu ce se ocupă fosta soție de-a doua a lui Adi Mutu

Consuelo Matos Gomez are acum 50 de ani. După divorț, ea a decis să rămână în țara natală, Republica Dominicană. Fosta doamnă Mutu și-a deschis propria afacere, în domeniul imobiliar. Ea  are o agenție care vinde case de lux. Prețul unora dintre proprietăți depășește un milion de euro. Până acum, fostul atașat la Vatican și model a tatonat și cariera de actriță. Ea a jucat în două filme, Desperado și El Mariachi.

Mutu și Consuelo s-au cunoscut la Roma

În cartea sa autobiografică, „Revenirea din infern”, lansată acum doi ani, Adrian Mutu povestește despre cum a cunoscut-o pe Consuelo și despre motivele care au dus la divorțul lor.

Adrian Mutu și Consuelo, în perioada în perioada în care formau o familie fericită (arhivă)

„Tânăra cu care mă întâlneam venea mereu însoțită de o prietenă, Consuelo Matos Gomez, care era ministru-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am întâlnit la Roma și, treptat, am realizat că există o atracție între noi. Ce m-a atras la ea? Era sensibilă și caldă. Deși aveam temperamente foarte diferite, am crezut că acest lucru ne va completa. Am fost prieteni timp de șase-șapte luni, după care am decis să ne căsătorim.

Din păcate, după câțiva ani, au început să apară divergențele, în mare parte cauzate de diferențele culturale. Monotonia s-a instalat, ceea ce este firesc după o perioadă lungă de timp petrecută împreună. Având caractere opuse, relația noastră a început să se degradeze.

Un alt factor a fost dorința mea de a mă întoarce în țară, lucru pe care Consuelo, deși nu o spunea deschis, nu îl dorea. După ce am semnat cu cei de la Ajaccio, am decis să ne separăm definitiv. Totuși, am rămas în relații civilizate și avem două fete minunate”, dezvăluie Adrian Mutu în cartea sa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre