Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Mutu i-a făcut fiului său cea mai mare surpriză: întâlnirea cu o mare vedetă. Micuțul a primit și un cadou inedit. Foto

Adrian Mutu i-a făcut fiului său cea mai mare surpriză: întâlnirea cu o mare vedetă. Micuțul a primit și un cadou inedit. Foto
Briliantul României, Adrian Mutu i-a promis fiului său Tiago că, dacă va fi cuminte și ascultător, îi va face cea mai mare surpriză. Și s-a ținut de cuvânt, deși nimeni nu s-ar fi gândit la o asemenea surpriză.

Adrian Mutu și-a lăsat băiatul fără cuvinte cu cea mai incredibilă surpriză. Cei doi au ajuns acasă la celebrul Ronaldo, care i-a făcut micuțului și un cadou pe măsură.

„Mulțumesc, prietenul meu, pentru bunătatea ta”

Mutu și-a dus băiatul să-l întâlnească pe Ronaldo

Adrian Mutu a postat pe contul său de socializare o fotografie de colecție în care apare alături de fiul său, Tiago și unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din lume, Cristiano Ronaldo.

„În vizită în Arabia Saudită, astăzi am mers la @alnassr. Când fiul meu @tiagomutu a împlinit 7 ani, i-am promis că dacă va fi băiat cuminte îl voi duce să-l întâlnească pe legendarul superstar mondial @cristiano, astăzi visul a devenit realitate. Mulțumesc prietenul meu pentru bunătatea ta. De asemenea în seara asta vom vedea împreună meciul, derby-ul, împotriva lui @alhilal”, a fost mesajul Briliantului pentru Ronaldo.

Ronaldo i-a dăruit un tricou cu autograful său

Ronaldo i-a dăruit lui Tiago și un tricou cu semnătura lui

Cel mic și-a făcut și el o fotografie cu Cristiano, unde a apărut vizibil emoționat, mai ales că este unul dintre cei mai mari fani ai celebrului fotbalist. La rândul său, Ronaldo a fost impresionat de fiul lui Adrian Mutu și a vrut să-i facă un cadou care să-i amintească de el peste an. A semnat un tricou de-al lui și i l-a dăruit, iar micuțul era să leșine de emoție.

Mutu, soția și fiul au mângâiat și un crocodil

Familia Mutu și crocodilul

Adrian Mutu, soția și Tiago au vizitat și Egiptul și au fost pur și simplu fascinați de ceea ce au văzut. Printre lucrurile pe care fiul sportivului nu-l va uita niciodată a fost și întâlnirea cu un mare crocodil. Antrenorul și familia n-au putut să rateze ocazia, așa că s-au imortalizat alături de acesta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre