Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Mutu a reunit clanul departe de casă, pe modelul lui Cristi Borcea. Cum se înțeleg copiii sportivului

Adrian Mutu a reunit clanul departe de casă, pe modelul lui Cristi Borcea. Cum se înțeleg copiii sportivului
Adrian Mutu poate să se declare un bărbat împlinit. Are o familie mare, frumoasă și o carieră de invidiat, cum mulți sportivi și-ar dori.

Cristi Borcea pare să fie un exemplu de urmat pentru Adrian Mutu. Celebrul fotbalist a reunit clanul departe de casă. Toți copiii lui îi sunt alături lui și actualei sale soții. Primul care a făcut publică vacanța a fost Mario Mutu, fiul cel mare al sportivului. Acesta are acum 21 de ani și este frate mai mare pentru ceilalți trei copii ai tatălui său. Este afectuos cu cei mici și nu s-a zgârcit în a distribui imagini cu mezinul familiei, Tiago, și cu surorile lor adolescente.

Mario și Tiago, băieții lui Adrian Mutu
Mario și Tiago, băieții lui Adrian Mutu țin foarte mult unul la altul (Instagram)

Tânăr bărbat deja, Mario fumează țigări de foi și se bucură de discuții serioase alături de tatăl său celebru. Adrian Mutu și-a reunit copiii și, împreună cu actuala sa soție, au plecat în vacanță în Republica Dominicană, acolo unde s-a născut a doua lui soție și mama fiicelor sale.

Adrian Mutu a reunit clanul departe de casă

Celebrul fotbalist este un tată dedicat și are în jurul său o familie de invidiat. Deși pe planul amoros nu a avut mereu noroc, copiii sunt o bucurie.

Adrian Mutu a reunit familia pentru o vacanță exotică în Republica Dominicană (Instagram)

Adrian Mutu s-a căsătorit pentru a treia oară, iar până la 45 de ani a trăit o viață de film, atât pe terenul de fotbal, cât și acasă.

Mario Mutu are 21 de ani și este deja un tânăr bărbat asumat, de care tatăl său nu poate fi decât mândru (Instagram)

De-a lungul vieții, Mutu a avut mai multe relații și a fost căsătorit de trei ori, fiecare dintre aceste căsnicii aducându-i câte un copil sau mai mulți. Prima soție a lui Adrian Mutu a fost Alexandra Dinu, actriță și prezentatoare TV.

adrian mutu si baietii lui
Adrian Mutu e fericit să aibă doi fii care îi vor duce numele mai departe: Mario, 21 de ani, și Tiago, 6 ani (Instagram)

Cei doi au fost căsătoriți  din 2001 până în 2003. După divorț, cei doi au continuat să aibă o relație complicată, în special în legătură cu fiul lor, Mario. În vârstă de 21 de ani, Mario este primul copil al lui Adrian Mutu.

Mutu urmează exemplul lui Cristi Borcea, copiii din 3 relații cresc împreună

A doua soție a lui Mutu a fost Consuelo Matos Gomez, o frumusețe. Cei doi au fost căsătoriți între 2005 și 2013. Din această căsnicie, Mutu are două fiice, Adriana, de 17 ani, și Maya, de 15 ani.

Adrian Mutu si copiii lui
Adrian Mutu a reunit clanul departe de casă, pe modelul lui Cristi Borcea (Instagram)

Sandra Bachici este a treia și actuala soție a lui Adrian Mutu. Fostă participantă la concursuri de frumusețe și actual model, Sandra este căsătorită cu fostul mare fotbalist din anul  2015. Cei doi au împreună un băiat, Tiago, în vârstă de 6 ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre