Simona Ionescu / Redactor Șef

Talentul ascuns al rusoaicei lui Gabi Bădălău. Ce știe să facă pentru 800 de euro – Exclusiv

Talentul ascuns al rusoaicei lui Gabi Bădălău. Ce știe să facă pentru 800 de euro – Exclusiv
Gabi Bădălău defilează la braț cu noua iubită, o tinerică frumoasă care mai este și artistă. Deja afaceristul vorbește de planuri de viitor, în timp ce lumea mondenă vrea să știe detalii picante despre tânără.

Noua iubită a lui Gabi Bădălău este conform declarațiilor date de acesta, o rusoaică pe nume Daria, în vârstă de 24 de ani. Juna se numește de fapt Debora și are un talent ascuns, care acum iese la iveală.

Daria lui Bădălău se numește Debora și este o pictoriță din noua generație de artiști (Instagram)

Ea este una din pictorițele noii generații de artiști. Își vinde tablourile în toată lumea și prețul cerut pentru operele ei de artă este atent calculat.

Pictorița o dă pe manele

Tânăra cu care Gabi Bădălău a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu are peste 81 de mii de fani numai pe Instagram. Ea distribuie deseori imagini provocatoare pe rețelele sociale, care se bucură de mare trecere la public. Rusoaica lui Bădălău are o frumusețe naturală pe care nu se sfiește să o pună în valoare și să o etaleze.

Gabi Bădălău stă cu ochii pe noua sa iubită și îi apreciază postările incitante de pe rețelele sociale (Instagram)

Multe din postările ei sunt cu tablourile pe care le face. În general sunt de mari dimensiuni, iar artista folosește tehnică mixtă, inclusiv spray-uri de grafferi și vopsele acrilice pe pânză sau alt suport printat. Din lucrările etalate, ea dovedește că e apropiată de România.

Una din ultimele creații arătată fanilor și posibililor clienți este însoțită de o manea, iar mesajul este scris în limba română. „Capturing Romania’s spirit with ‘Made in Romania’ vibes”, a notat artista Debora alături de imaginile care o arată finalizând lucrarea în care apare și rățoiul Donald îmbrăcat în haină de general, pe fundalul unui castel unde este arborat tricolorul.

Ce știe să facă iubita lui Bădălău pentru 800 de euro

Rețete și vedete a aflat că noua iubită a lui Gabi Bădălău știe să pună preț pe munca sa de pictoriță. Un alt tablou care s-a vândut imediat are un mesaj direct: „F… what people think”. A costat 800 de euro.

Debora, noua iubită a lui Gabi Bădălău vinde cu 800 de euro tablourile sale mari de 1 m (Instagram)

Artista declară că poate face altul la fel în maxim o săptămână. Prețul  tablourilor ei este stabilit în funcție de dimensiunea lor, a mai precizat aceasta. Cel de 800 de euro măsoară un metru înălțime și 50 cm lățime.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre