Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău s-a băgat în curtea lui Putin. Bianca face dezvăluiri

Gabi Bădălău s-a băgat în curtea lui Putin. Bianca face dezvăluiri
Bianca Drăgușanu face deja parte din trecutul lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul a defilat de mână cu noua sa parteneră, la petrecerea aniversară a revistei VIVA!, miercuri seara. Ambii au vorbit deschis despre despărțire.

Noua iubită a lui Gabi Bădălău se numește Daria Andreea, conform presei mondene. Cu ea de mână a apărut acesta la petrecerea de aseară, și nu ar fi prima dată când o face. Tânăra a întors toate privirile. Și-a pus în valoare silueta într-o rochie albă, mulată, cu umerii goi și mâneci bufante, încălțată în sandale prețioase, cu cristale și tocuri piramidă, de la Amina Muadi, purtând o mică poșetă Hermes, de culoare neagră, pe umăr.

Noua iubită a lui Gabi Bădălău a etalat accesorii scumpe la petrecerea VIVA! (SpyNews)

Nu în ultimul rând, tânăra a purtat bijuterii scumpe, Van Cleef & Arples. Numai accesoriile frumoasei partenere a lui Gabi Bădălău au costat mii de euro.

Detalii despre noua iubită a lui Bădălău

„Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos! Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!”, a declarat Gabi Bădălău înainte să intre în locația rezervată petrecerii, pentru SpyNews.

Daria, iubita lui Bădălău, este pictoriță și își vinde tablourile în toată lumea (Instagram)

Sursa citată dezvăluie că Daria este de origine rusă, are 24 de ani, dar și o cohortă de 80.000 de fani pe rețelele sociale, care îi urmăresc postările și au doar cuvinte de laudă pentru tot ce face. Tânăra și-a transformat pasiunea într-o meserie, astfel că își câștiga banii din pictură, vânzându-și tablourile în toată lumea.

Așadar, Gabi Bădălău s-a băgat în curtea lui Putin și a ales o rusoaică. O femeie mai tânără, fără copii, căci el are doi cu Claudia Pătrășcanu, așa cum îi cerea cândva mama.

Bianca Drăgușanu este singură momentan

Bianca Drăgușanu a fost tranșantă în legătură cu cea cu care a înlocuit-o bărbatul care i-a fost partener în ultimii patru ani. Ea susține că nu este implicată în nicio relație în acest moment, dar că Gabi Bădălău „are niște probleme din cauza căldurii și i-a luat-o caracterul razna, dar din respect pentru familia lui și pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi, eu prefer să nu comentez”.

La finele lunii mai, Bianca Drăgușanu încă forma un cuplu cu Gabi Bădălău și participau la evenimente de familie împreună (Instagram)

„(…) Dumnezeu m-a scos din această ecuație, pentru că a văzut lucruri pe care eu nu le-am văzut și nu le-am auzit. Mi se întâmplă exact ceea ce-mi doresc eu acum, eu am luat această decizie”, a mai spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews. Amintim că la finele lunii mai, Bianca și Gabi se distrau în Dubai, într-un resort de lux, aceasta fiind una din numeroasele vacanțe exotice ale lor din acest an, după ce s-au împăcat din nou.

Daria, prezentată în premieră lumii, în weekend

Amintim că după despărțirea de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău s-a recules pe Muntele Athos. La întoarcere, și-a prezentat în premieră noua iubită, în cadrul unui eveniment găzduit la domeniul de evenimente deținut în Bolintin.

La botezul fiicei unui cunoscut avocat din București, Gabi Bădălău s-a numărat printre invitați și a venit însoțit de frumoasa pe care a prezentat-o și lumii mondene, miercuri seara. Alți participanți la petrecerea de botez unde nași au fost Cristi Borcea și Valentina Pelinel, au punctat faptul că noul cuplu monden a dat dovadă de multe gesturi tandre și afecțiune.

Sursa foto: Spynews, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre