Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată ce fac Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău cu 1000 de euro într-o noapte. Imaginile vorbesc de la sine

Iată ce fac Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău cu 1000 de euro într-o noapte. Imaginile vorbesc de la sine
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat la începutul anului „de tot”, și de atunci o țin tot într-o vacanță, de parcă ar fi sărit direct în luna de miere, nu altceva. Relația e asumată, afaceristul și-a salvat „story”-urile în care apare alături de șatenă, astfel că toată lumea poate vedea ce multă iubire e între ei.

Numai luna trecută, după vacanța în Maldive, cei doi amorezi au plecat în Dubai cu toți cei trei copii au lor. Bianca a mers cu Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav, în timp ce Gabi Bădălău i-a luat cu ei pe băieții lui cu fosta soție Claudia Pătrășcanu, Gabi și Nicolas. Au urmat zile de petrecere, împreună cu familia bărbatului, la Monato. Și inclusiv Bianca și-a ținut petrecerea aniversară de ziua ei, acolo. Din postările viitoarei cumnate, pare că totul e perfect în familie.

Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău au plecat din nou în vacanță (Instagram)

O nouă vacanță exotică

Cuplul se pare că nu are niciun fel de probleme, nici sentimentale, nici în ceea ce privesc afacerile. Așadar, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis  că mai au nevoie de o vacanță, și arată ce fac ei cu 1000 de euro într-o noapte. Vedetele au dezvăluit pe rețelele sociale că au început sezonul estival cu adevărat, departe de București, într-o destinație exotică cu mare albastră și palmieri.

Bianca Drăgușanu nu a ratat momentul pentru a-și etala și noua achiziție de lux. Are poșetă nouă, de la una din marile case de modă, prin urmare merge cu ea pe plajă. Gabi Bădălău se plimbă încălțat papuci Hermes, așa cum se cade la statutul lui  financiar.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău cheltuie 1000 de euro într-o noapte

Pentru vacanța lor de la finele lunii mai, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat la mare. Ei au optat pentru un resort de lux, aflat în Marmaris, stațiune celebră la Marea Mediterană din provincia Muğla (Turcia). Costul unei nopți de cazare se învârte în jurul a 1000 de euro. Cei doi au plajă privată cu nisip fin, dar și o salbă de restaurante de interior și exterior, unde gusturile lor rafinate sunt de-a dreptul răsfățate.

Despre noua ei vacanță, Bianca Drăgușanu spune că este „pierdută în paradis” (Instagram)

Au în meniu scoici Saint Jacques, homari gigantici și câte și mai câte. Bianca a fost generoasă cu publicul ei, arătând fanilor inclusiv că nu i-au lipsit cartofii prăjiți din farfurie. Resortul de lux din Turcia unde își fac vacanța Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu oferă, pe lângă ieșirea la mare, inclusiv piscine, dar și un peisaj uimitor, care-ți taie respirația.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre