Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău o aduc la disperare pe Claudia Pătrășcanu. Imaginile au devenit publice

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău o aduc la disperare pe Claudia Pătrășcanu. Imaginile au devenit publice
După o serie de despărțiri și împăcări, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează din nou cuplul momentului. Ca să celebreze reunirea, au plecat într-o serie de vacanțe exotice. Însă nu doar ei, au implicat și pe alții.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău o aduc la disperare pe Claudia Pătrășcanu. Imaginile cu copiii au devenit publice. În repetate rânduri cântăreața a avut vorbe grele la adresa iubitei fostului ei soț. Ea a spus mereu ce părere proastă are despre vedeta de televiziune și nici nu s-a sfiit să puncteze că nu permite ca fiii ei să crească în compania șatenei. În final, însă, nu are cum să se opună.

Claudiei Pătrășcanu nu îi e deloc ușor să își știe copiii în vacanță cu Bianca Drăgușanu ( Instagram)

Invitată acum un an într-un podcast, cântăreața din Constanța a declarat că fostul ei soț și Bianca Drăgușanu aveau o relație încă de când ei erau împreună, fără măcar să se gândească  la faptul că un divorț ar putea interveni între ei. Ea a mai adăugat un lucru usturător la adresa Biancăi Drăgușanu: „Mi-e greu să accept prezența ei în preajma copiilor mei”.

Pentru prima dată de când sunt un cuplu, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în vacanță cu toți copiii lor, împreună (Instagram)

De altfel, anii trecuți cele două femei s-au încăierat de-a dreptul în public, apoi au ajuns și în sălile de judecată. „Ea e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace”, a spus Bianca Drăgușanu la un moment dat, acum trei ani. Apoi, în decembrie, când Bianca și Bădălău se certaseră și erau din nou separați, Claudia Pătrășcanu amenința public că îl poate recuceri pe fostul ei soț, îmbrăcată în lenjerie intimă sexy de la un brand de lux.

Bianca și Bădălău o aduc la disperare pe Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău i-au răpit liniștea Claudiei Pătrășcanu în weekend cu ultimele imagini postate în spațiul public. Cei doi iubiți sunt într-o nouă vacanță exotică. După Maldive, au revenit în Dubai, însă de data aceasta nu sunt singuri, ci alături de copii lor. Bianca a venit în excursie cu fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia.

Gabi Bădălău a luat cu el pe fiii  lui cu Claudia Pătrășcanu, Nicolas și Gabriel. Deși, după divorț, copiii au rămas să locuiască cu mama lor, tatăl a primit, tot prin instanță, dreptul de a petrece vacanțe, inclusiv în străinătate, alături de cei doi băieți care îi duc numele mai departe.

Prima vacanță „de familie”, cu copiii

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se află acum în vacanță în Dubai cu copiii lor, care pare că se înțeleg de minune împreună, așa cum e și firesc de altfel, având în vedere că părinții lor se întâlnesc de ani buni. De altfel, Bianca Drăgușanu  a povestit și în trecut de relația apropiată care există între Gabi Bădălău, iubitul ei, și fiica sa și a lui Victor Slav, Sofia. În ultimii ani, Bădălău nu a lipsit de la petrecerile aniversare ale fiicei Biancăi, iar cei doi vorbesc mult și la telefon.

Bianca Drăgușanu a postat fotografii alături de fiica sa, din vacanța în Dubai în care se află alături de Gabi Bădălău și băieții lui (Instagram)

Copii bine crescuți și sociabili, fiii lui Gabi Bădălău, Gabriel și Nicolas, sunt aproximativ de vârsta fiicei iubitei tatălui lor. Aceasta însă este prima vacanță „de familie” a lui Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. E prima dată când pleacă împreună cu toți copiii lor, undeva. Până acum, Gabi și Bianca au mers ei singuri în vacanțe. Iar când și-au dus copiii în vacanțe, au făcut-o separat.

Gabi Bădălău a postat fotografii alături de cei doi fii ai lui, din vacanța în Dubai în care se află alături de Bianca Drăgușanu și fiica ei (Instagram)

Gabi Bădălău a postat fotografii din Dubai alături de băieții lui cu mesajul „Băieții vor fi băieți”. Toți trei poartă slipi asortați. Bianca i-a fotografiat de la spate, probabil ca să nu o supere pe Claudia Pătrășcanu că le arată fețele copiilor fără acordul ei.

Între timp, din același loc de pe plajă, Bianca Drăgușanu a postat și ea fotografii împreună cu fiica sa și mesajul „Te iubesc infinit”.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre