Simona Ionescu / Redactor Șef

Bădălău nu mai știe cum să o răsfețe pe Bianca. Îi dă să mănânce aur

Bădălău nu mai știe cum să o răsfețe pe Bianca. Îi dă să mănânce aur
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează unul din cuplurile controversate și surprinzătoare din showbizul românesc. Au început să se întâlnească acum câțiva ani, în timp ce blondina își revenea după despărțirea de Alex Bodi, iar afaceristul era în plin proces de divorț, cu scandal, de mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu.

Au urmat despărțirii și împăcări, dar și escapade romantice sau vacanțe exotice. După ce, în urmă cu niște ani, au fost în Maldive, locație în care au petrecut prima vacanță de cuplu (secretă atunci), acum pretențiile au urcat în top. Au repetat vacanța în Maldive, iar la întoarcere s-a văzut că Gabi Bădălău nu mai știe cum să o răsfețe pe Bianca. A ajuns să îi dea să mănânce aur, ca unui cal năzdrăvan din povești, căruia i se servea jăratic.

Bianca Drăgușanu a umblat desculță în Maldive, dar cu poșeta Hermes în mână (Instagram)

Bianca Drăgușanu știe cum să se bucure de peisajele exotice și de nisipul fin, alb. Are cu ea în permanență nu una, ci două poșete Hermes, ca să se asorteze în fotografiile din vacanță. Una albă și alta neagră. Așa a apărut în pozele făcute acum în Maldive, lipită de trupul iubitului ei.

Bianca Drăgușanu și-a dus mai multe poșete Hermes, în culori diferite, cu ea, în vacanță (Instagram)

Bianca nu pleacă în vacanțe fără mai multe ținute „de seară” la ea și o colecție impresionantă de costume de baie care să îi pună perfect în evidență corpul proaspăt „tunat”.

Bădălău nu mai știe cum să o răsfețe pe Bianca, îi dă aur

Îndrăgostit până peste urechi, la întoarcerea din Maldive, Gabi Bădălău și-a dus iubita să mănânce într-unul din cele mai scumpe restaurante  din Dubai. A vrut să o impresioneze, dar și să îi arate fără echivoc că ea este regina lui, iar o regină merită tot aurul din lume, inclusiv în farfurie. Asta după ce, pe toată durata vacanței nu s-a mai oprit din a face postări în care să îi arate Biancăi cât de mult o iubește.

Bianca Drăgușanu a fost servită cu un desert acoperit în întregime cu foiță de aur, pe care vedeta l-a savurat cum numai ea știe. A făcut doar o scurtă pauză pentru a imortaliza momentul și a-i propune bunei ei prietene, cu afaceri în domeniul cofetăriei, să ia aminte și să exerseze.

Gabi Bădălău a profitat de vacanța din Maldive pentru a-i demonstra Biancăi Drăgușanu cât de mult o iubește (Instagram)

Bianca Drăgușanu a renunțat la apartamentul din Dubai

În perioada în care fostul ei soț și apoi iubit Alex Bodi a fost arestat pentru implicare într-un dosar de trafic de persoane și exploatare a unor femei, Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un apartament în Dubai și anunța pe toată lumea că intenționează să se mute cu fiica ei acolo. Anul acesta a scos apartamentul cu dotări de lux la vânzare.

Înainte de plecarea în Maldive, ea și Gabi Bădălău au petrecut mai multe zile în Dubai, însă nu au mers la apartament, ci au stat într-un hotel de lux unde, deși camerele au prețuri exorbitante, este imposibil să mai găsești locuri în următoarele săptămâni.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre