Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Dragușanu, răsfățată de familia Bădălău. Cum a fost la petrecere. Imagini năucitoare

Bianca Dragușanu, răsfățată de familia Bădălău. Cum a fost la petrecere. Imagini năucitoare
Lux și opulență, tot ce v-ați putea imagina și ceva peste. Așa a fost sărbătorită Bianca Drăgușanu. Proaspăt tunată și retușată, diva e din nou marea dragoste a lui Gabi Bădălău și își face loc tot mai bine în familia lui. Iar asta se vede.

Noaptea trecută, Gabi Bădălău a dat o mega petrecere pentru aleasa lui, Bianca Drăgușanu, care a mai adăugat un trandafir buchetul vieții și, prin urmare a meritat să fie cu adevărat răsfățată de familia lui, în care își găsește tot mai bine locul. A fost o petrecere de pomină pe domeniul familiei Bădălău din Bolintin, unde invitații au fost tratați ca niște VIP-uri, majoritatea dintre ei fiind nume cunoscute din showbiz.

Gabi Bădălău i-a arătat Biancăi Drăgușanu cât de îndrăgostit este (Sursa foto: instagram)

„Regina” serii a fost întâmpinată cu un buchet monumental din trandafiri albi și pentru că a împlinit 42 de ani a avut parte de mai multe torturi, inclusiv unul negru, în formă de inimă, în ton cu dress-code-ul petrecerii, care a  îmbrăcat pe mai toți invitații în ținute negre. Inclusiv fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a purtat o rochiță neagră, în timp ce mama ei a avut o rochie care îi urmărea linia corpului, negru cu alb.

Bianca Dragușanu, răsfățată de familia Bădălău cu o petrecere de pomină

Chiar dacă în trecut s-au aruncat săgeți între Bianca Drăgușanu și mama iubitului ei, spunându-se că cele două nu se suportă, familia Bădălău nu a făcut rabat de la nimic în momentul în care au primit-o pe Bianca să își organizeze petrecerea aniversară pe domeniul lor.

Maneliști de soi i-au încântat pe invitați, a existat un photo corner cu aripi de înger și baloane negre și albe, dar și un cathering demn de restaurantele de lux.

La petrecerea aniversară de la domeniul familiei Bădălău, Bianca Drăgușanu a avut inclusiv un tort negru (Sursa foto: instagram)

Bianca a filmat momente din petrecere sau a distribuit imagini postate de invitați. Cel mai entuziasmată a fost în fața purcelului la proțap, pe care l-a filmat ea însăși cântându-și „Happy birthday to me” ( n.r. – La mulți ani, mie).

Gabi Bădălău, cadou romantic pentru iubita sa

După mai multe despărțiri  și împăcări, de luna trecută, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou un cuplu. Afaceristul a ținut să marcheze aniversarea iubitei sale postând o imagine cu ei doi, de la petrecere, alături de care a scris „Happy birthday, my love” ( n.r. – La mulți ani, dragostea mea).

Bianca Drăgușanu a primit de la iubitul ei, Gabi Bădălău, un imens buchet cu trandafiri albi (Sursa foto: instagram)

Tot el a deschis seria postărilor aniversare ale Biancăi, pe rețelele sociale, unde a apărut fotografia imensului buchet de trandafiri albi pregătit de acesta. Bianca a ajuns la petrecere la volanul noii sale mașini. Așa cum știți, ea conduce mai nou un Bentley, despre care a ținut să precizeze că nu este un cadou de la iubit, ci că și-a cumpărat mașina din banii câștigați de ea.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre