Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu și Bădălău, plimbare cu Lamborghini în „războiul rozelor”

Bianca Drăgușanu și Bădălău, plimbare cu Lamborghini în „războiul rozelor”
În plin scandal cu mama copiilor săi, Gabi Bădălău a mai avut de răspuns și întrebărilor legate de relația cu Bianca Drăgușanu. El a afirmat presei că sunt separați,  afaceristul fiind ferm în a puncta faptul că e un „bărbat singur”.

În cazul lor nimic nu e sigur, lumea mondenă a primit o nouă știre surprinzătoare: Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău, cei doi au fost împreună noaptea trecută. El a plimbat-o cu Lamborghini-ul și a fost cât de romantic a putut. Așa cum vă amintiți, săptămâna trecută, Gabi Bădălău a confirmat ferm tuturor ziariștilor despărțirea de Bianca Drăgușanu. El a mai spus că orice separare este grea, dar că nu suferă. De asemenea, a susținut că nu a înșelat-o pe blondină cu nicio antrenoare de fitness și că acelea au fost doar zvonuri.

De la o săptămână la alta lucrurile însă se schimbă. Bianca Drăgușanu a fost prima care a făcut, discret, dezvăluirea. Ea s-a filmat la plimbare în Lamborghini-ul lui Bădălău, cu un trandafir alb în mână.

Plimbare la ceas de seară cu Lamborghini

Așa cum știți, în toamna lui 2022. afaceristul și-a cumpărat două mașini super scumpe.  Prin vară, date fiind problemele juridice ale familiei sale, el a încercat să vândă bolidul, dar, se pare că nu a reușit.

Gabo Bădălău i-a adus Biancăi Drăgușanu, în dar, un trandafir alb, ca să marcheze un nou început (Sursa foto: Instagram)

Gabi Bădălău are în garaj un Lamborghini Urus (back edition), pe care a plătit peste 600.000 de euro. Aseară a plimbat-o pe Bianca cu el, și, romantic cum știe să fie, i-a adus, cadou de împăcare, un trandafir alb.

Bianca Drăgușanu și Bădălău, împreună în alb. Simbolistica e importanta

La o oră după ce Bianca a dezvăluit plimbarea nocturnă nu bolidul, Gabi Bădălău a oferit și el o mostră a noii sale situații amoroase. El a distribuit pe Instagram Story, o fotografie de cuplu, cu el și Bianca. Este interesant că, din toate fotografiile cu ei doi pe care le are, Gabi Bădălău a ales una în ton cu trandafirul, și anume în care sunt îmbrăcați, ambii, în haine albe.

Bădălău a marcat împăcarea cu Bianca Drăgușanu, postând o imagine cu ei doi îmbrăcați în alb. Din nou, plină de saimboluri culoarea (Sursa foto: instagram)

Trandafirii albi se oferă adesea la nuntă, deoarece simbolizează puritatea și începutul unei noi etape din viață. Fiind un simbol al sincerității și inocenței, trandafirii albi se oferă pentru a celebra prietenia sau iubirea adevărată sau pentru a transmite un sentiment de încredere și pentru a exprima recunoștința față de o anumită persoană.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre