Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu ne arată apartamentul din Dubai. Vrea să-l vândă repede

Bianca Drăgușanu ne arată apartamentul din Dubai. Vrea să-l vândă repede
Bianca Drăgușanu are planuri mari de la acest an. Ea și-a refăcut chipul, și-a extins afacerea, iar acum vrea să renunțe și la una din proprietățile sale. Sigură pe ea, nu apelează la agenți imobiliari, ci o face pe cont propriu.

Bianca Drăgușanu ne arată apartamentul din Dubai pe care vrea să-l vândă repede. Ea a filmat în interior și a distribuit imaginile pe rețelele sociale, menționând că locuința e proprietatea ei, și prețul. Bianca Drăgușanu cere aproape 400.000 de euro pe apartamentul situat la etajul 43 în Aykon Tower din Business Bay și care are 65 de metri pătrați.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un apartament la etajul 43 în Dubai, însă nu a prea mers acolo în ultima vreme (Sursa foto: Instagram)

După ultima despărțire de Alex Bodi, și chiar în contextul în care acesta fusese arestat într-un dosar de proxenetism, în toamna lui 2020, Bianca Drăgușanu a decis să investească într-un apartament în Dubai. Bianca Drăgușanu a vorbit într-o emisiune despre discuțiile pe care le-a avut cu tatăl fetiței sale, Victor Slav, în încercarea de a găsi cea mai bună variantă pentru fiica lor. După escapada de o săptămână în Dubai, ce a urmat separării definitive de Bodi, Bianca a spus că se gândește serios să plece acolo, pentru o vreme. Motivele erau multe, dar cel mai important era securizarea fetiței.

Ea se gândea la momentul respectiv inclusiv să se mute acolo, cu fiica sa. Așa că a ales o zonă rezidențială bună, cu o deschidere senzațională de la ferestre. Alte vedete care  au ales să se mute în Dubai și se laudă cu asta, pot fi invidioase. Bianca Drăgușanu nu s-a lăudat mult cu apartamentul din zgârie nori. A postat doar câteva imagini, incitante, cu ea în geam, în timpul unor vizite în această a  doua casă. De altfel, a și venit destul de rar aici.

Bianca Drăgușanu ne arată apartamentul din Dubai

Bianca Drăgușanu a anunțat că își vinde apartamentul de 65 mp de la etajul 43 din  Aykon Tower. Este dispusă să mai negocieze prețul anunțat, 398.000 de euro, iar pentru asta invită posibilii clienți să o abordeze în privat după ce se uită și văd cum arată locuința..

Apartamentul se vinde complet echipat cu mobilier și electrocasnice. Femeie cu gusturi fine, Bianca Drăgușanu și-a dotat locuința cu tot ce era mai bun pentru ea și fiica ei, în ideea că aveau să se mute și să trăiască acolo. Pe pereți sunt tablouri, întreaga locuință e pavată cu plăci ceramice, iar bucătăria are frigider încorporat și plită cu inducție, pentru a menționa numai câteva dotări.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre