Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea a făcut mișto de Bianca Drăgușanu fiindcă și-a comandat un articol de PR. Cu ce s-a lăudat șatena

Mircea Badea a făcut mișto de Bianca Drăgușanu fiindcă și-a comandat un articol de PR. Cu ce s-a lăudat șatena
Bianca Drăgușanu e mai fericită ca niciodată și n-a putut să reziste să nu se laude puțin cu noua achiziție. Mircea Badea a taxat-o aseară, în emisiunea lui, convins că este subiectul pe care-l așteaptă românii deoarece știrile din presă despre Bianca Drăgușanu sunt foarte citite.

Pe contul său de Instagram, Bianca Drăgușanu s-a lăudat cu noua limuzină de lux. Și nu orice fel de mașină, ci un Bentley de toată frumusețea. Mircea Badea crede că șatena a făcut acest pas pentru că are din nou nevoie de reclamă.

Bianca Drăgușanu începe primăvara cu dreptul. Și-a refăcut fața, a scos 15.000 de euro din buzunar, apoi s-a gândit să facă o investiție serioasă. Așa că a devenit posesoarea unui Bentley de toată frumusețea, pe care l-a scos la alergat în oraș. Și pentru că nu a rezistat, a făcut rapid un video pe care l-a urcat pe contul de Instagram, ca să vadă toată lumea ce are ea. Dar și ce se afla pe bancheta din dreapta șoferului: o cutie în care se „ascundea” o delicioasă pizza.

„Că toată lumea e proastă în țara asta, nu?”

În video însă, Bianca s-a luat de posibilii conducători ai țării, pe care i-a tras de urechi că devin harnici doar atunci când vin alegerile. „Hopa, iată că vin alegerile. Și ce avem noi aici? Toată lumea a devenit harnică dintr-o dată. Și toți s-au găsit să facă tot felul de chestii. Ca să ne demonstreze nouă că trebuie să-i alegem. Ce avem noi aici? Dar de ce nu le-ați făcut până acum, măi, oameni buni? De ce? Că toată lumea e proastă în țara asta, nu? Perfect mi se pare așa”, a comentat Bianca în timp ce se plimba cu luxoasa mașină.

Bianca Drăgușanu Bentley
Bianca Drăgușanu, cu pizza în Bentley, ca să-i facă reclamă. Sursă foto: instagram

Cum a fost surprinsă Bianca de paparazzi

În emisiunea pe care o prezintă, Mircea Badea a luat-o la puricat pe blondă și a mărturisit că a găsit un site, de unde a și citit de altfel, despre cum a fost surprinsă Bianca Drăgușanu de paparazzi. Prezentatorul și-a exprimat și opinia, afirmând că articolul ar fi un produs de PR, ca să se laude fosta vedetă tv cu ce se plimbă prin București. N-a știut Badea că Bianca a vorbit despre politică în video de pe Instagram, că cine știe ce-i mai trântea fostei soții a lui Alex Bodi și fostă iubită a lui Gabi Bădălău!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre