Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu se pregătește de investiții serioase. A făcut primul pas

Bianca Drăgușanu se pregătește de investiții serioase. A făcut primul pas
Bianca Drăgușanu face bani frumoși și vrea să producă și mai mult. Așa că a făcut primul pas. Le-a explicat și fanilor săi ce gânduri are.

Cu doi ani în urmă, Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un apartament de lux în Dubai, în faza de proiect. Totul a funcționat conform planului, iar valoarea apartamentului a crescut. Urmează investiții serioase.

A venit momentul ca Bianca să scoată profit din investiția făcută, așa că s-a gândit bine și a decis că e momentul să bândă apartamentul din Emirate. Când a achiziționat apartamentul, Bianca Drăgușanu a bătut palma pentru suma de 450.000 de euro. Apartamentul a fost mobilat și aranjat ca la carte, așa că a venit momentul să fie înstrăinat. Pentru a opri zvonurile că vinde casa pentru că este în pană de bani, Bianca Drăgușanu a făcut o postare pe contul de socializare și le-a explicat tuturor ce are de gând să facă pe viitor.

„Cine este interesat să aibă un apartament în Dubai, poate să îmi scrie pe Instagram, pentru detalii”

„De mai bine de doi ani sunt proprietara unui apartament pe care l-am cumpărat în Dubai.

Bianca Drăgușanu Dubai
Bianca Drăgușanu se apucă de investiții serioase

Acum este gata și sunt fericită că pot să vă anunț că pot să-l și vând. Deci, cine este interesat să aibă un apartament în Dubai, poate să îmi scrie pe Instagram, pentru detalii. O să ziceți de ce îmi vând apartamentul din Dubai.

„Este un apartament foarte frumos, care poate intra și în Airbnb”

Pentru că vreau o casă, poate și în Dubai, și în România. Deci, am un apartament studio în Aykon Tower, în Business Bay. Este un apartament foarte frumos, care poate intra și în Airbnb (….) Îl vând, prețul este foarte bun și urmează să fac investiții mai mari”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu pe contul de socializare. Recent, Bianca a renunțat și la mașina veche și conduce un Bentley de toată frumusețea, pe care l-a arătat și internauților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre