Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, avertisment pentru Bădălău. Și un mesaj pentru hateri

Bianca Drăgușanu, avertisment pentru Bădălău. Și un mesaj pentru hateri
Cu câteva zile în urmă, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de Gabi Bădălău cu o petrecere de zile mari cu ocazia aniversării blondei. Fosta prezentatoare a spus câteva cuvinte, care seamănă cu un avertisment pentru afacerist. Mesaj au primit și haterii.

În toiul petrecerii, Bianca Drăgușanu s-a trezit cu Adiță, prietenul ei de-o viață de la emisiunea „Fitză cu Adiță”, care i-a făcut un cadou și a rugat-o să spună ce nu ar ierta niciodată unui bărbat. Ce mesaj a avut pentru hateri.

Prezentatorul ar fi vrut să-l aibă alături și pe iubitul Bădălău, însă Bianca l-a scuzat, menționând că stă cu prietenii ei. Fosta asistentă a lui Dan Capatos le-a spus fanilor cât rezistă să se tot certe și să se tot împace cu cineva. „Eu am o vorbă, te iert până nu te mai iubesc. În momentul în care te-am iertat de prea multe ori, s-ar putea să-mi dispară și iubirea.

Dacă ai greșit de prea multe ori, dispare tot. Ca printr-o magie”, a spus Bianca. Totodată le-a răspuns cârcotașilor, afirmând că iubește, dar aceste vorbe de duh ale vedetei, sună ca un avertisment pentru afacerist.

Cine i-a cumpărat Rolls Royce-ul

De asemenea, Bianca a lămurit și problema cu achiziția noii mașini, un superb Rolls Royce. Nu e un cadou de la Gabi Bădălău, ci un dar pe care și l-a făcut singură. „Să clarificăm, eu toată viața mea mi-a făcut mie cele mai frumoase cadouri. Tot ce am e pentru că eu am muncit și mi le-am făcut singură. (…)

Deși banii pot cumpăra aproape orice, sunt lucruri foarte importante pe care nu le poți cumpăra cu bani și nu le găsim”, a menționat vedeta. Pentru Bianca, cele mai importante lucruri într-o relație de dragoste, dar și de prietenie sunt „loialitatea, respectul și încrederea”. „Îmi doresc să fiu sănătoasă, înțeleaptă, să fac cele mai bune alegeri și să iau cele mai bune decizii pentru mine.

Fanii nu văd cu ochi buni schimbarea Biancăi

Îmi dau seama cât de norocoasă sunt și cât de mult mă iubește Dumnezeu că am un copil frumos, sănătos, ascultător, că am o familie frumoasă”, a spus iubita lui Bădălău. Nu în ultimul rând, Bianca a avut și un mesaj pentru hateri: „Stați aproape că totdeauna voi fi mai bună și mai strălucitoare, aveți de unde învăța”.

„Asta o să arate ca Donatella Versace peste câțiva ani”

Operația pe care și-a făcut-o la începutul anului n-a fost aproape deloc pe placul fanilor, care au pus-o la colț, afirmând că „arată mai rău decât înainte”. „Ce și-a făcut la față? Camera o filmează mai mult din spate să nu se vadă”, „Vaiiii, ce urâtă s-a făcut!!!!!”,  „Asta o să arate ca Donatella Versace peste câțiva ani”, „Ferească Dumnezeu așa arătare.. mă ce minte să ai să te desfigurezi cu bună știință și să mai și plătești pentru asta și să mai și crezi că ești frumoasă”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre