Simona Ionescu / Redactor Șef

Charlize Theron, veste șoc: „M-am căsătorit”. Ce se ascunde în spatele mesajului actriței

Charlize Theron, veste șoc: „M-am căsătorit”. Ce se ascunde în spatele mesajului actriței
Charlize Theron, una din cele mai bine cotate actrițe din vechea gardă a Hollywoodului nu și-a ieșit din mână și știe cum să își bage în priză audiența. Vestea ei „m-am căsătorit” a iscat dezbateri aprinse. Totul a început în seara Oscarurilor.

Actrița Charlie Theron a dat o veste – șoc. „M-am căsătorit” a anunțat ea și a avut o serie de momente tandre alături de un comediant celebru cu 20 de centimetri mai scund decât ea. Fără tocuri. Vestea a șocat, evident. Starul, în vârstă de 48 de ani, își surprinde fanii cu ultima actualizare de status pe rețelele sociale: „Oh, m-am căsătorit. Te iubesc, dragă”, a scris actrița  care are o înălțime de 1,77 m, alături de o fotografie care i-a lăsat pe urmăritori să vibreze de… emoție.

Această veste neașteptată a venit după un moment plin de umor în timpul Oscarurilor din 2024, unde actrița s-a aflat în centrul unei scenete comice alături de Guillermo Rodriguez, comediantul care măsoară doar 1,57 m înălțime, de la Jimmy Kimmel Live. În timpul ceremoniei, Guillermo, cunoscut pentru umorul său debordant, a profitat de ocazie pentru a distribui tequila publicului, proclamându-și public dragostea pentru „frumoasa sa soție, doamna Charlize Theron”.

Charlize Theron și-a pus fanii pe jar anunțând (în glumă) că s-a căsătorit (sursa: Instagram)

Această declarație, deși face parte dintr-o glumă, a dus la postarea jucăușă a actriței, pe Instagram, unde părea să îmbrățișeze gluma bună, spre încântarea fanilor ei. Îmbrăcată elegant într-o rochie argintie de mătase Christian Dior, Charlize a fost vizibil surprinsă de toastul afectuos al lui Guillermo și s-a alăturat glumei, bucurându-se de un shot de tequila. „Uau, nu știam că suntem căsătoriți”, a replicat vedeta.

Cu cine se întâlnește Charlize Theron

Dincolo de glumele de la Oscaruri și de cele postate pe rețelele sociale, viața personală a lui Charlize Theron a fost mereu un subiect de interes. Actrița, care are două fiice, Jackson, în vârstă de 12 ani, și August, în vârstă de opt ani, este într-o relație cu modelul și consultantul de brand Alex Dimitrijevic. Acest lucru înseamnă și că modelul a primit „girul” copiilor actriței, care, se știe, sunt totul pentru ea.

În decembrie 2022, Charlize Theron declara că ar renunța în orice moment la carieră pentru copiii ei, dacă ar trebui să aleagă între cele două. „Îmi place să fiu mamă mai mult decât să fiu actor sau producător. Nu m-am gândit niciodată că voi spune asta”, a mai declarat actrița într-un interviu mai vechi.

După ce mulți ani a stat „pe sec”, Charlize Theron formează, de anul trecut, un cuplu cu Alex Dimitrijevic (Sursa: Instagram)

În ciuda statutului ei de vedetă, Charlize Theron a fost ezitantă în a ieși la întâlniri. De altfel, invitată în 2020 la The Drew Barrymore Show, a recunoscut că nu s-a întâlnit serios cu nimeni de peste cinci ani.

Ce spun prietenii despre iubitul actriței

Ultima relație importantă pentru actrița sud-africană a fost cu actorul Sean Penn, în anul 2015. Ea a fost combinată anterior cu actorul Craig Bierko, cu solistul trupei şi chitara solo a trupei de rock alternativ Third Eye Blind, Stephen Jenkins, cu actorul Stuart Townsend și cu modelul Gabriel Aubry.

Relația dintre Charlize Theron și Alex Dimitrijevic este înfloritoare, a declarat recent un prieten apropiat actriței. „Charlize și Alex sunt mai îndrăgostiți ca niciodată”, spunea persoana din interior, menționând că „energiile lor se potrivesc foarte mult”. Sursa a dezvăluit că Alex Dimitrijevic „este un tip cald și amuzant” care o susține pe iubita sa în proiectele ei, și cu care are interese similare: plăcerea pentru drumeții, pasiunea pentru lectură.  Toți prietenii sunt de părere că această relație a vedetei va fi pe termen lung.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre