Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, informații explozive despre Power Couple. Cine este iubitul Oanei Matache cu adevărat

Dani Oțil, informații explozive despre Power Couple. Cine este iubitul Oanei Matache cu adevărat
Dani Oțil a vrut să taie în carne vie. Invitat să dezbată emisiunea Power Couple cu Speak și Florin Ristei, prezentatorul a spus tot, fără menajamente. Informațiile despre iubitul Oanei Matache sunt surprinzătoare.

Oanei Matache probabil că nu o să-i cadă prea bine când va auzi ce a spus Dani Oțil despre iubitul ei. Pe de altă parte, prezentatorul a realizat cât de mult a muncit, așa că a cerut ca în sezonul doi să fie plătit dublu.

Răzvan Simion și iubita Daliana ar putea participa în sezonul 2 Power Couple

Power Couple este show-ul care atrage multe vedete și Dani Oțil știe deja cine ar putea să participe, însă nu vrea să le dea numele pentru „că le crește cota”. Dar a dat de înțeles că e posibil să vină Speak și Ștefania, dar și prietenul și colegul Răzvan Simion, alături de iubita Daliana.

Lino Golden și iubita, la Power Couple. Sursă foto: instagram

„Vezi că la întrebări și răspunsuri ne cam rup, sunt deștepți amândoi”

„Din cunoștințele mele, Speak și Ștefania sigur vin, se potrivesc. (…) Eu sigur cer dublu, eu acum am văzut cât am muncit. Vezi că la întrebări și răspunsuri ne cam rup, sunt deștepți amândoi (n.r. Răzvan Simion și iubita). Deci eu cer dublu, n-am tras multe duble, trebuie să recunosc. Aveam o cască de aia mică de copiat la Bac și nu prea o foloseam, dar regizorul îmi cerea uneori niște inepții..”, a spus Dani Oțil la podcast-ul „Fiertzi pe Power Couple”.

Ce nu i-a plăcut la artistul Lino Golden

Stând atât de mult timp alături de vedete, Dani Oțil a început să cunoască cât mai bine vedetele și recunoaște că a fost surprins în mod negativ atât de Lino Golden, cât și de Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, sora Deliei. „Sunt oameni care m-au surprins negativ, băieții mai ales. Lino, spre exemplu, el nu e chiar așa, cel pe care-l vedem.

Sincer i-am spus și în față, mie ori mi se pare că a avut niște traume în copilărie, pentru că uneori își spune de tot stop la ce vrea să zică și zice lumea că-i nebun. Dar are și foarte multe bariere, enorm de multe, când termină argumentele începe să înjure (…)”, l-a descris Oțil pe Lino Golden.

Dani Otil despre Radu Siffredi
Ce secrete ascunde Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, sora Deliei

„Radu, nu ești cine știe ce”

În ceea ce-l privește pe iubitul Oanei Matache, părerea lui Dani Oțil este că „nu ești cine știe ce” singur, dar „împreună” cu Oana „ești mult mai mișto”.

„Pe Radu evident că nu-l cheamă Siffredi, și-a pus numele real pe Instagram, are un nume foarte românesc. El vine și după un scandal, ei au dozat foarte greu toată povestea cu Oana și familia și acum sunt ok, oamenii au văzut cât de mișto sunt împreună.

Acum, separat, Radu nu ești cine știe ce, dar împreună ești mult mai mișto. E un tip smart (n.r. deștept), dar nu se înțelege că e smart, pentru că tot timpul își bagă și își scoate și de mai multe ori a crezut că are cineva ceva cu el și că vrem noi să-l punem într-o lumină proastă, că așa e la televizor. Ei sunt generațiile tinere, care nu au trăit cu foarte mult televizor și spun că ăia au ceva cu ei.”, a declarat prezentatorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre