Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Delia a recunoscut. Oana Matache a mâncat găinaț

Exclusiv. Delia a recunoscut. Oana Matache a mâncat găinaț
A început iUmor, sezonul 15, o „demență controlată”, atât din partea concurenților cât și din cea a juraților. O declarație de-a Deliei i-a șocat pe telespectatori.

Concurenții din primul episod al sezonului 15 iUmor s-au întrecut în a le demonstra juraților că sunt cei mai buni și își merită locul în finală. Delia s-a distrat pe cinste.

Un moment apreciat de jurați (mai puțin Cheloo) a fost cel al unui grup de șase americani, care și-au încheiat prestația cu un număr… șocant. Băieții și-au pus măștile pe ochi, au tras fiecare câte o carte aleasă de jurați, apoi au consumat sushi. Cinci au fost norocoși, dar pentru al șaselea n-a fost chiar așa de ușor, întrucât  printre ingredientele deliciosului preparat se afla și… găinaț de porumbel. Pe care l-au strâns chiar producătorii emisiunii, după cum au declarat americanii.

Delia și Oana Matache

„Chiar eu i-am dat”

Singura fată din juriu, Delia, a făcut atunci o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Celebra cântăreață a povestit cum sora ei, Oana Matache – Cosânzeana, a mâncat la rândul său găinaț. La propriu. Și nu pentru că și-ar fi dorit, ci pentru că a păcălit-o chiar Delia. „Chiar eu i-am dat. Am avut porniri catastrofale de copil problemă, dar nu am fost încurajată”, a spus Delia. Jurata și-ar fi dorit să aibă un anturaj de prieteni „nebuni” și i-ar fi plăcut să se arunce în sârmă ghimpată ca să se distreze.

Care e obsesia Deliei din copilărie

Cu ceva timp în urmă, vedeta a vorbit și de o obsesie pe care o are din copilărie, e vorba de parfumuri. Ea a povestit că are acest „obicei” de la vârsta de 13 ani și nu poate scăpa. Artista spune că la acea vârstă era trimisă de mama ei la cumpărături, iar ea păstra restul pentru a-și achiziționa parfumuri. Doar că Gina Matache a considerat că e mult prea micuță pentru a folosi parfum, așa că-i arunca sticluțele, lucru care o mâhnea mult pe artistă.

Delia are colecție din cele mai scumpe parfumuri

„Oricum nu era ok că gen luam banii și era cumva furt, opream banii de la rest”

„Mi-am dat seama de ce sunt obsedată de parfumuri. Mi-am adus aminte când eram mică și mă trimitea mama la cumpărături să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, păstram restul. Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum. Asta se întâmpla pe la 13 ani și mama, draga de ea, mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă. Pentru că vezi Doamne, la vârsta aia nu era un semn bun ca eu să am parfum. Oricum nu era ok că gen luam banii și era cumva furt, opream banii de la rest”, a povestit Delia în emisiunea iUmor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre