Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce au în comun Liviu Vârciu și Gabi Bădălău. Nimeni n-a știut până acum

Ce au în comun Liviu Vârciu și Gabi Bădălău. Nimeni n-a știut până acum
Ce legătură să existe între Gabi Bădălău și Liviu Vârciu? Simpaticul prezentator a povestit tot la o emisiune televizată și toată lumea a rămas cu gura căscată.

Liviu Vârciu și-a spus public prima poveste de iubire, iar femeia care i-a rupt sufletul a fost și parteneră de viață a lui Gabi Bădălău. Încurcate sunt căile iubirii…

„L-am iubit foarte mult, de la am învățat să cânt la acordeon”

Dacă până acum toată lumea credea că prima iubire a lui Liviu Vârciu a fost Adelina Pestrițu, femeia pe care a și dus-o în fața altarului, situația e cu totul alta. Pentru că marea dragoste a artistului a fost nimeni alta decât Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău și mama copiilor săi.

Iar Liviu Vârciu a dat detalii intime despre cei doi. Fostul component al trupei LA spune că a cunoscut-o pe Claudia prin intermediul tatălui cântăreței „pe care l-am iubit foarte mult, de la el am învățat să cânt la acordeon”. Cei doi se cunosc de mici, fiins constănțeni, iar Liviu recunoaște că este „prima mea iubire, prima oară când m-am îndrăgostit, pe bune. Nu e glumă”.

„Nu îmi deschideai”

În aceeași emisiune în care Liviu a făcut destăinuiri inedite, a fost și Claudia care a vorbit despre romantismul prezentatorului, care îi făcea serenade sub balcon. Din păcate însă, Romeo nu era primit așa cum s-ar fi așteptat, ci ținut la ușă, pentru că „nu îmi deschideai”.

Claudia Pătrășcanu a fost prima mare iubire a lui Liviu Vârciu

„Şi acum cine strânge mizeria asta?”

Dar lucrul pe care Liviu nu îl poate uita niciodată este o seară romantică pe care el a ținut-o să i-o ofere Claudiei. Dar care a fost stricată fără scrupule de iubită, devenită acum „fosta soție a lui Gabi Bădălău”. „Am făcut o seară romantică pentru Claudia. Cu petale de trandafir… Le-am pus în pat, cu inimoare, am şi filmat toată faza. Când a venit Claudia mi-a spus: «Şi acum cine strânge mizeria asta?» A stricat tot farmecul”, a povestit artistul.

Claudia l-a înșelat

Chiar dacă Liviu o iubea la nebunie, sentimentele n-au fost reciproce, iar Claudia l-ar fi înșelat. Și mai dureros a fost faptul că Liviu a văzut cu ochii lui momentul. „Stăteam într-un apartament în Tineretului cu Lucian Mitrea şi Andreea Bănică, iar la patru dimineaţa a coborât şi a urcat într-o maşină, un jeep portocaliu. Când am văzut prin trapă ce se întâmplă… Claudia l-a sărutat, iar eu mă uitam pe balcon la ei”, a povestit Liviu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre