Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău, acuzații grave la adresa mamei. „Tu m-ai distrus”

Gabi Bădălău, acuzații grave la adresa mamei. „Tu m-ai distrus”
Claudia Pătrășcanu a postat recent câteva mesaje dintre ea și Bădălău, în care acesta își cere iertare pentru tot răul pe care i l-a făcut. Dar și o discuție interesantă între afacerist și mama sa, plină de acuzații.

Să aibă Claudia Pătrășcanu dreptate că despărțirea dintre ea și Bădălău a fost cauzată și de intervenția mamei afaceristului? Mesajele dintre cei doi spun totul.

Părinții lui Bădălău

De când e în divorț cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu spune că unul dintre vinovații pentru care s-a ajuns la despărțire este mama bărbatului. Fosta soacră se pare că și-a băgat coada mult prea mult, astfel încât propriul său fiu spune că l-a distrus. Iată câteva dintre mesajele pe care Gabi Bădălău le-a avut cu mama sa.

„Doar rău mi-ai făcut mamă… Atât”

„Tu personal și direct mi-ai făcut cel mai mare rău. Nu m-ai înțeles. Nu m-ai ascultat. N-ai vrut să vorbești cu mine. Tu m-ai distrus. Doar rău. Am stat până acum cu Claudia, am vorbit, am plâns, am băut… Dar tu… doar rău mi-ai făcut mamă… Atât. N-ai fost lângă mine niciodată. Sunt terminat psihic și sufletește. Te blochez. Nu-mi mai scrie nimic”, i-a spus Bădălău mamei sale.

Mesajele dintre Gabi Bădălău și mama sa

„Ți-ai luat pastilele?”

În alte mesaje, mama îl întreabă pe Bădălău dacă și-a luat pastilele și-l trimite la servici. „Ți-ai luat pastilele?… Eeee, nu se poate. Mâini dimi te trezești, iei pastilele și te duci la muncă”, i-a spus mama lui Bădălău. La rândul său, acesta i-a explicat mamei că e „agitat. Am probleme și la muncă. Clachez. Nu mai pot”.

Bădălău își acuză mama că l-a distrus

„Înjurături de la bunică…”

Cu ceva timp în urmă, Claudia a spus că are înregistrări în care fosta soacră îi înjură propria mamă, de față cu copiii. Artista susține că băiatul cel mic a început să plângă „cum bunica a făcut-o pe mămăița, care m-a ajutat în creșterea lor. Au fost câteva înregistrări, cu dumneaei, cât și cu toți care înjurau ca la ușa cortului”. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat după trei ani scandaluri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre