Simona Ionescu / Redactor Șef

Diamante și swarowsky pentru fetița Danielei Crudu. Ce a fost scris pe fiecare prăjitură de la candy bar

Diamante și swarowsky pentru fetița Danielei Crudu. Ce a fost scris pe fiecare prăjitură de la candy bar
Moment unic în viața Danielei Crudu, care și-a creștinat fetița. Vedeta a făcut furori într-o rochie albă, cu un trandafir de același culoare prins la gât. Pantofii micuței, decorați cu swarowsky au fost ceva de vis.

Daniela Crudu a strălucit la creștinarea fiicei sale, Daiana a primit pantofi cu pietre swarowsky și cercei cu diamante.

Fosta asistentă a lui Capatos și-a ținut fanii la curent cu tot se întâmplă în viața ei și le-a dat imediat de știre despre botezul cele mai dragi ființe. Evenimentul, unde au fost așteptați 160 de invitați, a avut loc în apropierea unui lac și toată lumea  fost de acord că arată ca în cele mai frumoase povești.

Diamante si swarowsky pentru micuța Daiana

Daniela a optat pentru o rochie albă, accesorizată cu un trandafir în aceeași nuanță

Daniela a început pregătirile dimineața, când stilistul a ajuns acasă și i-a făcut cea mai frumoasă coafură, iar machiajul a fost impecabil. Daniela a optat pentru o rochie albă, scurtă, care i-a scos în evidență bustul generos și talia perfectă, asortată cu o pereche de sandale în aceeași nuanță. Accesoriul deosebit care a întregit imaginea de divă a brunetei a fost trandafirul alb de la gâtul Danielei.

Tortul roz a făcut spectacol

Decoruri în nuanțe de alb și baloane aurii

Decorurile au arătat perfect pentru prima sărbătoare a Daianei Maria, în nuanțe de alb, iar la intrarea în local invitații s-au bucurat de baloane în nuanțe de alb, roz și auriu. Petrecăreții s-au arătat încântați de un excepțional candy bar și au rămas surprinși când au văzut că pe fiecare prăjitura, maeștrii cofetari au pus litera D, de la numele fetiței, Daiana. La apariția tortului, roz, din trei etaje, cu fluturași din zahăr în aceeași nuanță, lumea a aplaudat încântată, iar Cruduța a fost satisfăcută.

Imagini de la botezul fetiței Danielei Crudu

Mama Danielei Crudu n-a putut să lipsească de la eveniment

Dacă până acum Danielei i-au fost aproape tatăl și sora sa, Ana, dar de la marele eveniment nu putea să lipsească mama vedetei, Florentina. Mai emoționată ca niciodată, femeia a dat un scurt interviu în care a vorbit despre ce părinte extraordinar e fiica sa și cum se simte în ipostaza de bunică.

„Sunt foarte emoționată! Am venit din Italia special pentru acest eveniment cu plăcere și cu mare bucurie să fim alături de nepoțică, de fată. E o mamă super Daniela. Nu mă așteptam la ea, vă zic sincer, am venit din Italia special, credeam că o să rămân aici 3 luni de zile, până se obișnuia ea. Am văzut că se descurcă foarte bine, chiar super bine, nu mă așteptam din partea ei.”, a mai spus aceasta.

„Am avut emoții când a băgat-o în apă”

La scurt timp după ce micuța ei a intrat în rândul creștinilor, Daniela a dat și primele declarații și a recunoscut când a fost cel mai emoționată. „Sunt mult mai liniștită, gata! Au trecut emoțiile. Abia acum a început să plângă că s-a plictisit și e rochia asta incomodă, dar e bine, gata, m-am liniștit.

Am avut emoții când a băgat-o în apă. Sunt pregătită pentru petrecere. Urmează să ne distrăm, să înceapă artiștii să cânte. Va cânta Luis Gabriel, George Talent și Valentino. Vom avea tort … Așteptăm 160 de invitați.”, a spus Daniela Crudu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, la creștinarea fiicei sale

A fost sau nu Bianca Drăgușanu la botezul fetiței Cruduței?

În postările făcute nu s-a văzut deloc Bianca Drăgușanu, deși Daniela a fost la creștinarea fiicei sale și a făcut un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Pentru botezul fostei sale colege de la emisiunea lui Dan Capatos, Cruduța a scos din buzunar salariul pe o lună și l-a pus în plic. Potrivit Libertatea, a fost vorba de 500 de euro, iar Bianca și Victor Slav, fostul soț, au fost surprinși de generozitatea brunetei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre