Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău se ține tare și dă mesaje dubioase pe rețelele de socializare. Vrea să-i ia copiii Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău se ține tare și dă mesaje dubioase pe rețelele de socializare. Vrea să-i ia copiii Claudiei Pătrășcanu
Gabi Bădălău a intrat iar în probleme, după ce s-a spus că mașina lui ar fi fost sechestrată de DIICOT. Afaceristul a trimis un mesaj care nu-i face cinste pe rețelele de socializare.

După ce s-a scris că mașina lui Gabi Bădălău, un bolid de 300.000 de euro a fost sechestrat de procurorii DIICOT, afaceristul jură că nimic nu e adevărat și dă mesaje ciudate pe contul de socializare.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Gabi Bădălău ar fi vrut să-și vândă mașina scumpă unui personaj din Pitești pentru suma de 150.000 de euro, primind inițial doar 50.000 de euro. Presa susține că afaceristul l-a lăsat pe cumpărător să testeze mașina, dar acesta a fost prins de oamenii legii în trafic cu droguri la el. În urma acestui eveniment, piteșteanul ar fi fost audiat de DIICOT, iar mașina și suma respectivă ar fi fost puse sub sechestru.

„Nu am mașina sechestrată, o am și mă bucur de ea”

Gabi Bădălău neagă că i s-a sechestrat mașina

La scurt timp după acest incident, Bădălău a negat categoric tot ce s-a scris și a spus că el nu are nici o legătură cu vreun dosar de droguri, iar mașina este la el. „Nu am nicio legătură cu niciun dosar legat de droguri… Nu am mașina sechestrată. O am… și mă bucur de ea”, a spus Gabi Bădălău, pentru Antena Stars. Mai mult, afaceristul a postat și o fotografie pe rețelele de socializare, plus un mesaj.

„Vă pot da câte o mașină și câte un ceas în fiecare zi să vă faceți poze”

„Referitor la fetițele de la caw-caw… Vă plictisiți rău de tot și aveți și surse prost informate. Sau scrieți articole pe câteva sute de dolari. Nu am nici o mașină sechestrată, iar cealaltă la care faceți referire, e a mea, cumpărată integral. Referitor  la ceasuri, încurcați personajele. Eu ofer cadouri, nu le iau înapoi. Iar dacă vreți și voi vă pot da câte o mașină și câte un ceas în fiecare zi să vă faceți poze”, a spus Bădălău.  

Vom vedea dacă Gabi Bădălău are dreptate sau jurnaliștii de la Cancan, fiindcă poza cu mașinile poate fi din orice dată.

Vrea să-i ia copiii Claudiei Pătrășcanu

Bădălău vrea copiii la el

Într-o declarație pentru emisiunea Xtra Night Show, Bădălău a menționat că celor doi băieți le-ar fi mult mai bine dacă ar crește alături de el, pentru a primi educație așa cum se cuvine. „Copiii mei, eu sunt convins că sunt afectați lângă ea. Eu sunt convins că lângă mine și lângă familia mea au un viitor mai bun.

Copiii nu vor să plece de la noi, chiar dacă la ea stau 14 zile, la mine stau 2. În alea două zile nu mai vor să plece. Duminica, când trebuie să îi duc acasă: „Tati, nu vreau”. (…) Îmi dau foarte multe explicații, multe dintre ele sunt foarte sensibile și nu vreau să intru în subiectul ăsta. Eu îmi doresc copiii să aibă ambii părinți lângă ei”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru Xtra Night Show.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre