Simona Ionescu / Redactor Șef

Spectaculosul Gabi Bădălău, ca un BOSS la Muntele Athos. S-a afișat în fața călugărilor cu ceas de aur la mână și ochelari de fițe

Spectaculosul Gabi Bădălău, ca un BOSS la Muntele Athos. S-a afișat în fața călugărilor cu ceas de aur la mână și ochelari de fițe
După a 11-a despărțire de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău s-a gândit că trebuie să ia măsuri. E inimaginabil ce se întâmplă în viața sa, așa că a plecat la Muntele Athos ca să găsească alinare.

Gabi Bădălău nu mai are liniște. Pe de o parte problemele cu justiția, pe de altă parte scandalurile cu fosta soție. De parcă toate astea nu ar fi fost de ajuns, s-a despărțit din nou de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a plecat la Muntele Athos să caute o rezolvare.

Bădălău s-a fotografiat cu un călugăr de la Muntele Athos

Bădălău a plecat în Muntele Athos

Gabi Bădălău nu s-a dus însă în Sfântul Munte îmbrăcat simplu, ci așa cum îi stă bine unui boss de boss. Adică purtând ceasul de aur la mână și ochelari de fițe. El a făcut o fotografie cu locul unde sfinții vorbesc, dar și un călugăr, pe care le-a postat pe contul de socializare. Cine știe, poate că văzând ce suflet trist are, poate o va îndupleca pe Bianca Drăgușanu și-i va mai da o șansă. Cea de-a 12-a.

Și Bianca s-a lăsat în mâna Domnului

Și Bianca a plecat să se închine…

Și tot în voia Domnului s-a lăsat și Bianca Drăgușanu, care a fost la mănăstire să se roage pentru ca problemele din viața personală se ia sfârșit și vedeta să fie fericită. Blonda a postat și  dovada pe contul de socializare: un scurt video dintr-un sfânt lăcaș bisericesc.

Nu se știe ce s-a întâmplat de data asta între cei doi, dar e clar că lucrurile sunt extrem de complicate, pentru că cei doi au șters și fotografiile în care erau împreună. Oare va mai reuși Gabi Bădălău să repare și acum ce a stricat de atâtea ori? Cu Bianca nu trebuie să se joace nici un bărbat, pentru că vedeta este o femeie hotărâtă, care întotdeauna a știut ce vrea de la viață. Iar în momentul în care iubirea se duce, nimeni nu mai poate face nimic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre