Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, acceptată oficial în familia Bădălău

Bianca Drăgușanu, acceptată oficial în familia Bădălău
Încă de la începutul relației lor, cei mai mulți au dat șanse minime poveștii pe considerentul că familia bărbatului nu o va agrea pe vedeta cu peste 1 milion de urmăritori pe rețelele sociale și care își trăiește viața extrem de expusă publicului.

După ani de relație tumultoasă, cu certuri, împăcări și dovezi de dragoste publice, în sfârșit pare că Bianca Drăgușanu e acceptată oficial în familia Bădălău.  Șatena a reușit conexiunea cu familia iubitului ei așa de tare încât aproape că  fanii au asistat la un concurs maraton de postări pe Instagram.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, un cuplu sofisticat

Bianca Drăgușanu a fost invitată la masa de Paști a familiei Bădălău, masă îmbelșugată care a reunit deopotrivă familia și prietenii cei mai apropiați. Prezența vedetei spune multe despre etapa în care a ajuns relația ei cu fiul fostului boss de la Curtea de Conturi.

Este cunoscută relația foarte apropiată dintre Gabi Bădălău și Sabina Ioana, sora sa. Dar și faptul că aceasta foarte rar i-a oferit atenție Biancăi Drăgușanu. În final, cele două au ajuns să stea față în față la masă și să se întreacă și în galanterie, distribuind una imagini cu alta, de la petrecerea care a avut un aranjament în culori pastel.

Bianca Drăgușanu, acceptată oficial în familia Bădălău

Mai întâi, Gabi Bădălău a dat tonul, postând o imagine în care își ține iubita în brațe, la masa de Paști a familiei sale. Sora bărbatului, Sabina Ioana, a filmat masa și a insistat pe imaginea cuplului din fața ei, Bianca și Gabi.

Bianca Drăgușanu nu s-a lăsat mai prejos și a preluat postările cumnatei sale în secțiunea Story de pe Instagram, arătând lumii pe de o parte ce frumos a petrecut ea Paștele în noua ei familie extinsă, dar, pe de altă parte, adăugând dovezi că devine din ce în ce mai apropiată de sora fratelui ei.

Bianca Drăgușanu și iubitul, vacanță cu toți 3 copiii în Dubai

Prezența Biancăi  la masa de Paști a familiei Bădălău vine după ce Gabi și Bianca au avut un adevărat maraton de vacanțe în ultima lună. Au fost în Dubai, apoi în Maldive, apoi din nou în Dubai. Aici au petrecut o săptămână și cu toți copiii lor. Gabi Bădălău și-a adus cei doi fii, Gabi și Nicolas,  pe care îi are din relația cu Claudia Pătrășcanu.

Între timp, Bianca Drăgușanu a adus-o pe Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav. Copiii, care sunt apropiați ca vârstă, s-au înțeles de minune împreună și s-au distrat copios. Asta s-a văzut  în imaginile distribuite de ambii părinți, din timpul vacanței.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre