Familia regală britanică nu semnează niciodată autografe. Și asta pentru a preîntâmpina ca semnătura vreunui membru să fie falsificată.
„Am obținut toate cele 15 semnături, ceea ce m-a bucurat”
Chiar și așa, se știe că Harry i-a cerut odată semnătura lui Mike Tindall, ducele de Sussex făcând această dezvăluire la The Late Show când a vorbit despre cartea sa de memorii Spare pe 10 ianuarie, în ziua lansării cărții. În timpul unui amplu schimb de întrebări și răspunsuri despre mâncare, parfumurile preferate și viața după moarte, Colbert l-a întrebat pe Harry dacă a cerut vreodată un autograf cuiva.
„Da. Echipei de rugby a Angliei în 2003, pe stadionul Telstra, la finala Cupei Mondiale – după câteva pahare, purtând tricoul de rugby al Angliei. Mă plimbam și spuneam „Johnny, Johnny! Mike, Mike! Lawrence, haide, semnează-mi tricoul”… Am obținut toate cele 15 semnături, ceea ce m-a bucurat”, a mărturisit Harry.
Membrii familiei regale trebuie să aibă culoarea naturală a părului
O altă regulă neștiută a familiei regale e faptul că membrii acesteia nu au voie să aibă părul decât ]n culoarea naturală și nu pot alege tunsori extravagante care să le schimbe imaginea. Unghiile trebuie să arate întotdeauna perfect, iar singura culoare de ojă permisă este rozul pal.
Machiajul trebuie să fie simplu și este interzisă cu desăvârșire ca vreo doamnă a familiei regale să se machieze în public. Pe de altă parte, toți descendenții familiei regale nu se pot căsători decât după ce obțin aprobarea monarhului. Această regulă este în vigoare din anul 1772.
Regii britanici trebuie să știe cum să strângă mâna corect
Miresele trebuie să aibă în mână cel puțin o crenguță de mirt în timpul ceremoniei, această plantă simbolizând speranța și dragostea. De asemenea, mirtul trebuie adăugat și în buchetul de mireasă. Nu în ultimul rând, doamnele trebuie să bea din aceeași parte a paharului, pentru a împiedica petele de ruj. Iar regii britanici trebuie să știe cum să strângă mâna corect.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook