Simona Ionescu / Redactor Șef

Romică Țociu a făcut accident de circulație. Actorul a dat autografe la fața locului

Romică Țociu a făcut accident de circulație. Actorul a dat autografe la fața locului
Celebrul actor Romică Țociu a avut ieri un accident de circulație aproape de Grădina Zoologică din București. Totul s-a terminat cu bine.

Actorul de comedie Romică Țociu a fost implicat într-un accident de circulație. Din fericire, nimeni nu a suferit probleme, fiind nevoie doar e o amiabilă.

Romică Țociu a făcut accident de circulație. Cine a fost vinovatul. Actorul a dat și autograf

Potrivit informațiilor furnizate de Mediaflux, mașina actorului a fost ușor avariată la un far și bara din față, dar probleme a avut și celălalt autoturism. Romică și celălalt șofer au ales să facă o amiabilă pentru ca situația să se rezolve mai repede. Cei doi au plecat la o cafea, au stat de vorbă și au semnat documentele necesare pentru firmele de asigurare. Pentru că totul s-a terminat cu bine, bărbatul care l-a lovit pe Țociu i-a cerut actorului și un autograf.

Noi nu ne-am certat niciodată

În 2022, Cornel Palade și Romică Țociu au împlinit 33 de ani de când reușesc să facă un cuplu formidabil și să cucerească românii. Din nefericire cei doi au ales, cel puțin pentru moment, să meargă pe drumuri diferite. „De certat… Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri.

Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. (…) Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi”, a spus Romică Țociu în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Ne-am certat de la nevastă-sa

În stilu-i caracteristic, Cornel Palade a spus în glumă că vinovată e soția lui Țociu, pe care a invitat-o prea mult la dans. „El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-sa, pentru că am invitat-o la dans și mi-a reproșat că prea o invit la dans mereu”, a mărturisit actorul Cornel Palade.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre