Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Antoni, despre cel mai greu moment din viață și prietena de la grădiniță

Adriana Antoni, despre cel mai greu moment din viață și prietena de la grădiniță
Iubită și admirată deopotrivă pentru talentul său extraordinar, Adriana Antoni a trecut printr-un moment din care și-a revenit cu multă greutate.

Adriana Antoni a spus că în cel mai greu moment al vieții a simțit cel mai mult ajutorul Divinității și și-a avut familia aproape. Dar inima este grea și acum…

Adriana Antoni: „M-am îngropat în muzică”

„Cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când a plecat mama de tânără dintre noi. Când am simțit că nu mai pot, m-am regăsit în muzică. Am intrat în studio și am zis scriu melodii și scot melodii. Atunci încă se mai scoteau albume pe piață.

Și toată lumea îmi spunea: dar ai să poți să cânți? M-am îngropat în muzică și m-a ajutat să rezist. Atunci am compus câteva dintre melodiile care și acum sunt cerute la evenimente”, a mărturisit artista.

„Am o prietenă adevărată de la grădiniță”

Adriana Antoni, despre prietena din copilărie

Chiar dacă în zilele noastre din ce în ce mai rar mai întâlnești o prietenie durabilă, Adriana Antoni se mândrește cu prietena ei din copilărie, cele două fiind ca și surorile. „Prietenia adevărată am, cu cineva cu care am crescut de la grădiniță.

Chiar dacă am fost plecată în străinătate, când ne-am revăzut a fost ca și când ne-am fi despărțit cu câteva ore înainte. În fiecare zi învățăm lucruri, ne îmbogățim cunoștințele, ne schimbăm în mai bine. Viața vine cu bune și cu rele.

Mi-a reproșat și prietena mea bună că m-am schimbat odată cu celebritatea, dar i-am demonstrat în timp că nu e așa. Probabil a simțit vreo frustrare și i s-a părut că fac pe nebuna, dar am fost și la bine și la rău împreună. La rău se vede adevăratul suflet al omului”, s-a destăinuit celebra cântăreață.

Adriana Antoni, mereu optimistă

Vedeta spune că indiferent câte lucruri i-a adus viața, mereu o a fost o persoană optimistă, care a văzut partea plină a paharului. „De mic copil eram veselă, zâmbeam tot timpul, bineînțeles cântam în casă îmi mai spunea mama să mai tac că am înnebunit-o…

Mi-a plăcut să învăț și asta m-a ajutat foarte mult și e sfatul meu pentru toți copiii. Nu ne dăm seama cât de mult ne ajută pe viitor. În special literatura și gramatica, dar și engleza le-am învățat cu drag. Am regretat că n-am învățat franceză”, a mărturisit Adriana Antoni la Antena Stars.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre