Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Tudor Ionescu de la Fly Project, despre momentul în care și-a cunoscut socrii. Femeile nu uită asta niciodată

Soția lui Tudor Ionescu de la Fly Project, despre momentul în care și-a cunoscut socrii. Femeile nu uită asta niciodată
De aproape 20 de ani, Anamaria Ionescu și Tudor Ionescu de la Fly Project fac un cuplu imbatabil. Au trecut și prin bune, și prin rele, dar au rămas uniți. Prezentatoarea de la Splash, vedete la apă, și-a amintit despre momentul în care și-a cunoscut socrii.

I-a suportat multe soțului, dar n-ar putea să trăiască fără el. Tudor Ionescu de la Fly Project și Anamaria Ionescu au fost făcuți unul pentru celălalt, iar doamna a povestit cum și-a cunoscut socrii.

Anamaria Ionescu a fost concurentă alături de Tudor Ionescu de la Fly Project, iar acum își încântă fanii din postura de prezentator a emisiunii Splash, vedete la apă. Anamaria și Tudor vor împlini în acest an 20 de ani de iubire. Chiar dacă au existat și momente tensionate în relație, după ce artistul i-a fost infidel, Anamaria a reușit să-și ierte partenerul, iar astăzi sunt de nedespărțit.

„Mă făcea să râd continuu și își cerea scuze pentru cea orice chestie”

Cei doi s-au cunoscut în emisiunea Dănutz SRL, unde managerul lui Tudor, fascinat de modul în care dansa tânăra, i-a propus ca alături de o altă frumusețe să danseze pentru trupă. La început fetele n-au avut prea multă încredere, dar în timp și-au dat seama că totul e foarte serios, iar munca pe măsură.

În plus, a fost încântată de bunătatea și felul de a fi al lui Tudor care „mă făcea să râd continuu. Își cerea scuze la orice chestie mică”, iar de aici până la a se îndrăgosti n-a mai fost decât un pas. Un an s-au ferit, dar au realizat că nu mai pot sta unul fără celălalt, așa că Tudor s-a mutat cu Anamaria, dar și cu părinții acesteia.

„Dar nu mai vin ai tăi pe la noi?”

Tudor Ionescu de la Fly Project și cea mai îngăduitoare soție. Sursă foto: Instagram

După patru ani, perioadă în care au strâns bani să-și cumpere o casă, s-au certat. El a plecat, ea a rămas la părinți. S-au împăcat și au decis să se mute împreună, deși Tudor se înțelegea perfect cu viitorii socri.

„Și acum Tudor mă bate la cap: «Dar nu mai vin ai tăi pe la noi?» (…) S-au plăcut din prima pentru că Tudor era genul de băiat iubibil, super sociabil, plăcut, modest, bun. Imposibil să nu-ți placă de el”, a spus Anamaria pentru Fresh by Unica.

„Ai lui m-au cunoscut când mergeam la concerte”

În ceea ce îi privește pe părinții lui Tudor, Anamaria i-a cunoscut când era doar colega fiului lor, nu iubita. Dar mama artistului a plăcut-o de când a văzut-o pentru prima dată. „Uite, maică-mea mi-a zis că te place foarte tare, că ce fată faină, ce frumoasă, ce drăguță, ce modestă și ea».

Acum să nu pară că mă laud. Eu vă zic ce mi-a zis el. M-au plăcut de la bun început, cel puțin așa mi-a zis el, și am și simțit că așa și e. Singura diferență între familia mea și a lui a fost că ai lui sunt departe și ne-am văzut mai rar”, a precizat soția lui Tudor Ionescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre