Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu, revoltată. Dușmanii îi poartă pică: „I-au făcut avansuri, au băgat bățul prin gard”

Adriana Bahmuțeanu, revoltată. Dușmanii îi poartă pică: „I-au făcut avansuri, au băgat bățul prin gard”
De când l-a cunoscut pe George Restivan, în viața Adrianei Bahmuțeanu pare că e doar lapte și miere. Doar pare, pentru că bruneta a avut de furcă până i-a devenit soț cu acte în regulă.

Problemele nu au fost între cei doi proaspeți căsătoriți, pentru că Adriana și George se înțeleg perfect. Dar au existat câteva persoane care au vrut să-i despartă.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit recent despre anumite persoane care și-au băgat coada în relația frumoasă pe care o are cu George Restivan. Și nu doar că au bârfit-o pe brunetă, dar i-au făcut avansuri și iubitului său. Și la cât de războinică e fosta soție a lui Silviu Prigoană, e clar pentru toată lumea că și-a apărat iubirea ca o leoaică.

Adriana și-a găsit bărbatul perfect: spală, calcă, face mâncare și are grijă de copii

”Au fost și diverse persoane care au băgat bățul prin gard, i-au făcut avansuri, mai mult, m-au bârfit pe mine. Au spus de toate, doar, doar ne despărțeau. Uite, nu a fost așa. (…) pe George nu l-a interesat gura lumii. Și nici nu a căzut în capcanele amoroase, să spun așa”, a declarat Adriana pentru Cancan.

George spală vasele, dă cu mopul și face de mâncare

În rest, Adriana și-a găsit bărbatul pe care l-a căutat toată viața. George e tot ceea ce își poate dori o femeie. Spală vase, face mâncare, dă cu mopul, îi face complimente toată ziua și o iubește necondiționat. De altfel, George s-a îndrăgostit de Adriana de când a văzut-o pentru prima dată, pentru că atunci, spune bruneta, a și cerut-o de soție.

Adriana și George s-au căsătorit în Ucraina

”Merge super. Ne completăm, luăm decizii împreună, îmi zice de zece ori pe zi că sunt frumoasă, mă ajută la treburi, spală vasele, dă cu mopul… Este un om foarte calm și drăguț și mă susține cu jobul. Are grijă de băieți, de toți trei. S-au împrietenit. (…) E fix cum mi-am dorit să fie.

Chiar suntem pe aceeași lungime de undă, ne plac aceleași lucruri, avem aceleași obiceiuri. De multe ori, ne planificăm o ieșire în oraș în timpul zilei, apoi renunțăm, că vrem să stăm acasă. Sau mergem pe undeva și ne înțelegem din priviri când să plecăm”, a mai spus fosta parteneră de viață a lui Silviu Prigoană.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre