Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu și-a pus soacra la punct. „Tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii”

Adriana Bahmuțeanu și-a pus soacra la punct. „Tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii”
Adriana Bahmuțeanu se ține tare și nu acceptă pe nimeni să-i facă ordine în viață. Proaspăt căsătorită, bruneta s-a impus imediat în fața soacrei.

Când vine vorba de fericirea ei, Adriana Bahmuțeanu știe ce vrea și își apără relația ca o leoaică. Iată ce i-a făcut soacrei.

Îl iubește enorm pe George și nu face parte din categoria femeilor care se dau bine pe lângă soacre. Din contră, ea și-a spus clar și răspicat punctul de vedere și i-a explicat mamei actualului soț că niciodată nu vor locui împreună. În plus, n-a acceptat să plece în America și n-a avut nici un fel de teamă să-i spună bărbatului ce are pe suflet.

Adriana și George nu acceptă sfaturile nimănui

„Uite așa. Nu ai voie să-mi spui ce să fac și ce să nu fac”

„Discuțiile și deciziile pe care le luăm, le luăm doar noi doi. Au fost momente de-a lungul timpului când diverse persoane din familia noastră sau din cunoscuții noștri și-au dorit să intre între noi și să ne dea sfaturile cele mai competente. În momentele alea am pus stop și le-am zis în față! Stop! Eu cu el decidem, nu voi, voi vedeți-vă de viața voastră.

„Uite care e treaba. Eu nu pot să vin cu tine în America”

Uite așa! Nu ai voie să-mi spui ce să fac și ce să nu fac. E greșeala mea dacă o fi vreo greșeală și capul nostru de pereți, nu vă băgați. Au fost și discuții dacă să vină George în România sau sau nu. I-am spus foarte clar: Băi, George, uite care e treaba. Eu nu pot să vin cu tine în America, eu aici am job și aici am copiii.

Mai greu, de exemplu, și spun lucrul ăsta fără niciun fel de resentiment, a fost pentru mama lui, pentru soacra mea, să înțeleagă lucrurile astea, pentru că a fost un șoc să-i plece băiatul într-un timp atât de scurt și să se mute în România.

Adriana și George, mai îndrăgostiți ca niciodată

„Fiecare femeie dorește să fie șefă în propria bucătărie”

Eu înțeleg, e o femeie în vârstă și a rămas singură. Am fost alături de ea cât am putut de mult, am stat pe video, i-am explicat, i-am spus diverse lucruri, i-am spus inclusiv faptul… Zic: Tu te uiți la mine? Păi tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii. De ce? Pentru că fiecare femeie dorește să fie șefă în propria bucătărie, să aibă teritoriul ei”, s-a destăinuit fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Adriana și George au făcut cununia religioasă la o biserică din Ucraina

„Le-a înțeles coana Vichi”

Adriana a fost o norocoasă, pentru că soacra a înțeles ce e în sufletul vedetei și a acceptat, chiar dacă nu i-a convenit să-i plece băiatul atât de departe de ea. „I-am și explicat lucrurile astea și le-a înțeles coana Vichi și îi mulțumesc. E o femeie deschisă la minte, care a înțeles că până la urmă e mai bine așa decât să fi ajuns eu în America să ne fi scos ochii într-o bucătărie.

E clar că ne scoteam ochii, îți dai seama, da? E clar că nu ne-am fi înțeles. George ar fi trebuit să fie la mijloc și să împace capra cu varza. Eu sunt mult prea independentă și m-am învățat de mult timp să fiu propriul meu stăpân și nu mai dau înapoi”,  a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea Online Story a Corneliei Ionescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre