Adriana Bahmuțeanu forțează norocul. „Primul domn” e în culmea fericirii

Adriana Bahmuțeanu forțează norocul. „Primul domn” e în culmea fericirii
De când l-a cunoscut pe George Restivan, Adriana Bahmuțeanu a înflorit și vrea să-și ducă la îndeplinire orice vis. Iată ce are de gând să facă acum.

În 2020, Adriana Bahmuțeanu a făcut prima încercare pentru a candida la Primăria Capitalei. N-a fost cu noroc, dar acum încearcă din nou.

De data asta însă, nu mai e singură, pentru că George o susține din toate punctele de vedere, fericit că are lângă el o asemenea femeie puternică. Chiar dacă încă bruneta nu a luat decizia finală, viitorul soț o împinge de la spate. „E o întrebare prematură. Habar nu am ce fac mâine. Lasă. Mai vedem până atunci.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit Ego.

 

„Aș vrea să candideze. Toate femeile din România și toți care o iubesc să o susțină”

George e însă cel mai motivat să aibă o soție primăriță, pentru că abia așteaptă să fie primul domn. „Eu aș vrea să fiu first man (n. r. primul domn), cred că așa se zice. Sincer să fiu chiar aș vrea. Aș vrea să candideze. Toate femeile din România și toți care o iubesc să o susțină. Să candideze, de ce nu? Deci portița este deschisă. Eu chiar mi-aș dori să fiu primul domn”, a declarat și George Restivan.

Adriana a amânat nunta

Pentru că au foarte multe lucruri de făcut, iar timpul nu le ajunge, George și Adriana au amânat nunta. Pentru ei nu e nici o problemă, pentru că se consideră soț și soție și trăiesc poate una dintre cele mai frumoase perioade din viață. „Am amânat nunta pentru că nu reușim să-i strângem la un loc pe toți cei pe care dorim să-i invităm.

Pe Carmen Harra, pe verișorii mei, verișorii lui. Sunt peste tot, în America, în Europa. Problema mare e cu data. Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! O să vedeți, mai așteptați un pic, lăsați-ne un pic. Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai stăm un pic, mai respirăm și mai vedem”, au declarat îndrăgostiții.

Recomandarile noastre