Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu spune cum a reacționat când i s-a dat „serul adevărului”. Recunoaște că a fost oaia neagră a familiei

Adriana Bahmuțeanu spune cum a reacționat când i s-a dat „serul adevărului”. Recunoaște că a fost oaia neagră a familiei
Drumul Adrianei Prigoană de la meseria de jurnalist și soție a lui Silviu Prigoană la rolul de psihoterapeut a fost greu și cu multe opreliști, dar importantă e finalitatea. Vedeta povestește că a fost oaia neagră a familiei, dar și cum a fost când a luat „serul adevărului”.

„Brânză bună în burduf de câine”, așa i s-a spus multă vreme. Dar în timp a înțeles că „rolul meu de oaie neagră a fost să schimb întreg sistemul de familie”, i-a povestit Adriana Bahmuțeanu lui Damian Drăghici, în podcast-ul căruia a fost invitată.

„Pe mine asta m-a dus către calea mea din tinerețe”

Fosta soție a lui Silviu Prigoană și-a descoperit pasiunea pentru psihoterapie. A început din tinerețe, dar în acel moment „am cunoscut celebritatea și am lăsat-o baltă”, mărturisește. Dar acest gând a urmărit-o și acum e bucuroasă că „pot din multipla mea experiență de viață să-i ajut și pe alții”.

„E o vindecare sufletească pentru că noi venim pe viața asta și ne lovim de tot felul de probleme. Și de multe ori se repetă aceste probleme. Pe mine asta m-a dus către calea mea din tinerețe, pentru că nu știam cum să ies din probleme și căutam răspunsuri. Apoi pasiunea s-a transformat într-un studiu. Ăsta este drumul”, a mărturisit vedeta.

„De atunci n-am mai mâncat nici carne, sunt vreo 12 ani de atunci”

Momentul decisiv în care Adriana a decis că trebuie să devină psihoterapeut a fost după ce a suferit o operație grea.

„N-am mai spus asta. Am stat în spital mai multe zile decât ar fi trebuit și înainte de acea intervenție îmi comandasem niște cărți pe care le-am luat cu mine.

Eu le citesc repede, ca pe semințe, citesc o carte în patru ore. Câteva dintre ele, în momentele în care ști că ești între viață și moarte, m-au marcat.

Când ești în operație, e mâna lui Dumnezeu. Eu am făcut glume atunci și le-am spus că dacă mor, o să-i bântui. (…) E o altă glumă că ți se dă serul adevărului și atunci când te trezești, spui numai prostii. Bineînțeles, că am spus toate prostiile”.

Adriana Bahmuțeanu: „Ăla a fost momentul meu de declic”

„De atunci nu am mâncat nici carne. Am spus că viața mea trebuie să ia alt curs, pentru că dacă mai continui așa, ajung pe patul de moarte. După opt ore de anestezie, am atins fundul prăpastiei. Te simți călcai de tramvai… Ăla a fost momentul meu de declic. (…)

De azi înainte, am spus că eu încep să mă iubesc și să mă prețuiesc pe mine. Și dacă eu voi fi fericită și copiii mei vor fi fericiți. Și am ajuns la performanța asta după zece ani de muncă zilnică cu mine”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre