Simona Ionescu / Redactor Șef

Afacerista cu înmormântări, teroare în propria casă. „Regina întunericului” a chemat poliția în ajutor

Afacerista cu înmormântări, teroare în propria casă. „Regina întunericului” a chemat poliția în ajutor
Gabriela Lucuțar, prietena Anamariei Prodan, cunoscută și ca „regina întunericului” pentru că are o firmă de pompe funebre, a apelat la ajutorul poliției. Niciodată nu s-ar fi așteptat să i se întâmple așa ceva.

Fiica Gabrielei Lucuțar a trecut printr-o situație extrem de grea, iar mama sa, cunoscută ca și „regina întunericului”, a chemat imediat poliția.

Gabriela Lucuțar a cerut ajutorul poliției, după ce un băiat a folosit o dronă ca să filmeze scene din baia casei „reginei întunericului”. Prietena Anamariei Prodan spune că fiica sa a fost speriată când băiatul acela i-a făcut o propunere prin mesaje, care a determinat-o pe Gabriela Lucuțar să ceară imediat ajutorul poliției.

Băiatul este minor

La poliție a ajuns și băiatul cu pricina, alături de tatăl său, pentru că este minor.  ”S-a întâmplat ceva foarte interesant, unul dintre copiii mei a ajuns să fie victimă colaterală. Înțeleg că trebuia să fie eu cea filmată. Din punctul meu de vedere, eu am fost ținta.

Au început să îmi terorizeze unul dintre copii și să îl agreseze, de fapt, telefonic, prin mesaje”, i-a mărturisit aceasta lui Dan Capatos, la emisiunea Un show păcătos.

Fiica afaceristei cu înmormântări a ajuns să fie amenințată foarte urât, motiv pentru care s-a speriat și i-a spus totul mamei sale.

Gabriela a divorțat de soț după o căsnicie de 20 de ani

Gabriela Lucuțar și copiii pentru care ar face orice

Anul acesta a fost unul foarte dificil pentru Gabriela Lucuțar, care a divorțat de partenerul de viață după 20 de ani de căsnicie. Motivul? Nefericirea în cuplu. Afacerista a spus în acel moment că „m-am gândit şapte luni dacă să fac pasul ăsta sau nu”.

„La momentul acesta, eu sunt… după ce a trebuit să pierd 70% din munca mea de 18 ani…”. Și asta pentru  că soțul ei este administrator în firmă. Gabriela a mărturisit că „nu am mai avut de 18 ani sărbători și nici vacanțe”.

„Eu nu știu cum este să mergi în străinătate într-o vacanță, copiii mei nici atât. Nu mi-am permis luxul să îmi abandonez meseria nicio secundă, pentru că tot ceea ce fac, o fac pentru că așa a vrut Dumnezeu și o fac din suflet și cu cea mai mare dăruire. Am sacrificat absolut tot. (…)”, a mai spus Gabriela Lucuțar în cadrul podcastului „Realităţi cu Niculescu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre