Simona Ionescu / Redactor Șef

Agresorul soțului Andreei Tonciu, prima reacție. Cine i-a luat acestuia apărarea

Agresorul soțului Andreei Tonciu, prima reacție. Cine i-a luat acestuia apărarea
Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au avut parte de clipe de groază astăzi, după ce Daniel a fost tăiat cu un cuțit de un conducător auto nervos din trafic, în zona cartierului Dristor din Capitală.

Soțul Andreeei Tonciu, Daniel Niculescu,  a fost tăiat cu un cuțit de către un alt conducător auto, în zona Dristor, din Capitală. La locul incidentului au sosit Poliția, dar și o ambulanță, iar rănitului i s-au acordat îngrijiri medicale.

Șocată de cele întâmplate, bruneta a mărturisit că i-a fost teamă pentru copilul ei, care era în mașină în momentul incidentului:“Iubesc țara noastră și o respect foarte mult, dar îmi pare rău că trăiesc în țara noastră unii oameni care atacă. Ce e dureros pentru mine e că copilul meu de 4 ani jumătate a asistat la aceste alteracții și nu vreau să pățească ceva (…) Bărbatul nervos îl claxona pe soțul meu și nu am înțeles de ce!”, a mărturisit Andreea Tonciu. 

Agresorul, apărat de părinți. Cum și-a motivat gestul 

Conducătorul auto care l-a agresat pe Daniel Niculescu este un tânăr de 27 de ani, care a fost dus la Poliție pentru declarații în urma incidentului. Acesta a fost însoțit și de către părinții săi, care l-au scuzat în fața jurnaliștilor, spunând că nu este un băiat violent, ci că doar a reacționat. Soțul Andreei Tonciu în schimb, a menționat că a fost tăiat și că are încredere în forțele de ordine pentru a face dreptate: “M-a mutilat. I-am tăiat calea, nu îl cunoașteam. Am încredere în Poliția Română!”. 

La ieșirea din secția de poliție, agresorul în vârstă de 27 de ani a avut și prima reacție în urma incidentului. Acesta a fost abordat de jurnaliști la plecare, însă nu a vrut să-și motiveze gestul, astfel că în momentul în care a fost întrebat ce s-a întâmplat acesta a răspuns că “nimic”, înainte să se urce într-o mașină și să părăsească locația. În mașina Andreei Tonciu se mai afla în momentul altercației și sora acesteia, Lorena, care a asistat la toată scena. 

Impresarul Lucian Ionescu, plâns de femeile din viața lui. Iubita-vedetă are grijă acum de soția bolnavă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre