Andreea Tonciu n-a ezitat și a chemat Poliția. Soțul ei nu o să uite toată viața

Andreea Tonciu n-a ezitat și a chemat Poliția. Soțul ei nu o să uite toată viața
Simpatica Andreea Tonciu a trăit clipe de groază înainte de Revelion. Însă, nu a ezitat și a chemat Poliția. Soțul ei nu o să uite toată viața această zi.

De Sărbători, lumea este mai relaxată, cu gândul la petrecerea din noaptea dintre ani. Iată că nu a fost așa pentru simpatica Andreea Tonciu. S-a speriat și a sunat imediat la Poliție.

Andreea Tonciu n-a ezitat și a chemat Poliția

Sărbători cu panică pentru Andreea Tonciu. A fost martoră la un incident violent și a sunat la Poliție. ”Astăzi, (n.r. 30 decembrie), în jurul orei de 13.30, a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițistii care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.  Barbatul care l-ar fi lovit pe soțul femeii a fost depistat și urmează să fie condus la Secția 11 Poliție în vederea continuării cercetărilor”, ne-a informat Poliția Capitalei.

Soțul Andreeei Tonciu, Daniel Niculescu,  a fost tăiat cu un cuțit de către un alt conducător auto

Ce s-a întâmplat? Se pare că soțul Andreeei Tonciu, Daniel Niculescu,  a fost tăiat cu un cuțit de către un alt conducător auto, în zona Dristor, din Capitală. La locul incidentului a sosit Poliția, dar și o ambulanță, iar rănitului i s-au acordat îngrijiri medicale.

Andreea Tonciu, șocată de cele întâmplate, a izbucnit: ”Unde suntem noi, în junglă, oameni de ăștia nebuni?”, striga Andreea Tonciu, în timp ce bărbatului i se acordau îngrijiri medicale. ”Deci în 2020 mergi cu mașina și te ia lumea la bătaie”, a continuat vedeta de la ”Bravo, ai stil”.

Andreea Tonciu: ”Eram cu copilul în mașină!”

”Cine atacă cu cuțit, fraților, în ce lume trăim? Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină! Nu se poate așa ceva”, a strigat Andreea Tonciu. Și sora ei, Lorena, aflată în mașină, s-a arătat revoltată de ceea ce s-a întâmplat în trafic, în Capitală.

Polițiștii Capitalei sunt pe urmele bărbatului care l-a atacat pe soțul Andreei Tonciu. Pentru a veni în sprijinul lor, vedeta de la ”Bravo, ai stil” a postat câteva imagini cu mașina pe care o conducea acesta, dar chiar și cu agresorul.


Lidia Buble are pofte! De ce nu se poate opri din mâncat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp