Scandal mare la „Bravo, ai stil!”. Botezatu, acuzat de șmecherii de Cristina Șișcanu

Scandal mare la „Bravo, ai stil!”. Botezatu, acuzat de șmecherii de Cristina Șișcanu
S-a lăsat cu scandal! Cristina Șișcanu le-a declarat război juraților de la „Bravo, ai stil!” Aceasta a insinuat că Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu au fost părtinitori și au avut anumite legături cu unele dintre concurente.

Păi, se putea altfel? Cristina Șișcanu le-a declarat război juraților de la „Bravo, ai stil!”. Concurenta a lansat o serie de acuzații grave care au surprins pe toată lumea.

Scandal mare la „Bravo, ai stil!”

S-a încheiat concursul „Bravo, ai stil!”. Cu mari emoții, s-au dat ultimele bătălii. Competiția a fost plină de suspans, oferind tuturor participanților momente de neuitat!

Pe scena „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a dat ultima bătălie stilistică din acest sezon, pentru premiul de cea mai stilată dintre cele șase finaliste. Lupta dintre Theo Rose și Alexandra Ungureanu a fost una extrem de strânsă.

Câștigătoarea marelui premiu din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” 2020 este Alexandra Ungureanu, potrivit deciziei luate de telespectatori prin SMS. Lupta dintre ea și Theo Rose a fost plină de emoție și suspans, cele două aflându-se la un moment dat la egalitate. Dar, în final, Alexandra a trecut pe primul loc cu un procent de 50,3% din voturile telespectatorilor.

Cătălin Botezatu a fos acuzat de șmecherii

Însă, concurenta Cristina Șișcanu a lansat bomba în marea finală „Bravo, ai stil!”. Aceasta l-a acuzat pe Cătălin Botezatu că a primit foloase materiale sau de altă natură de la Andreea Tonciu pe parcursul sezonului. Juratul s-a arătat indignat de acuzațiile primite și a explicat de unde au pornit.

Cătălin Botezată a declarat că nu se poate discuta despre așa ceva și că acuzația este puerilă și nefondată. Acesta a mărturisit că, într-adevăr, s-a întâlnit la un moment dat cu Anamaria Prodan, nașa de cununie a Andreei Tonciu, și au vorbit despre ea, însă lucrurile s-au oprit aici.

După ce a terminat cu creatorul de modă, Cristina Șișcanu a luat-o în vizor și pe Raluca Bădulescu, care a spus despre ea că a ajuns până în finalul competiției doar din noroc și că nu ar avea vreun merit. Așa că soția lui Mădălin Ionescu a ținut să se apere.

Maurice Munteanu a fost și el acuzat

Tirul de acuzații nu s-a oprit aici, iar Cristina Șișcanu a avut ceva de spus și la adresa lui Maurice Munteanu. Aceasta l-a acuzat pe jurat că a stat în spatele ținutelor Alexandrei Ungureanu, concurenta câștigătoare.

„Ați stat în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu?”, l-a întrebat Cristina Șișcanu. Juratul i-a răspuns imediat, scurt și la obiect, evitând să dea curs discuțiilor contradictorii. „Evident că răspunsul este nu, Cristina Șișcanu”, a răspuns Maurice Munteanu.


Cine l-a inventat pe Moș Gerilă, cel care aducea daruri copiilor în comunism