Cu cine și-a început Cătălin Botezatu viața amoroasă? Celebrul designer a dezvăluit în cadrul unei emisiuni la ce vârstă și-a pierdut virginitatea.

Care a fost prima femeie din viața lui Cătălin Botezatu

Se știe: lui Cătălin Botezatu îi place viața de lux, vacanţele exotice şi femeile. Acum la 53 de ani, a devenit mai greu de cucerit, dar în tinerețe era un iubăreț.

”Mi-am pierdut virginitatea la o vârstă foarte fragedă, la 13 ani, cu o studentă la Medicină. Ea avea vreo 19 ani. Eram o gașcă de băieți. Care o făcea primul, era cel mai tare”, a dezvăluit Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

”Am plăcut-o pe fata asta, a căzut în vraja mea. Am dus-o la mine acasă, nu am știut prea bine ce fac. Am simțit doar o usturime. Primul lucru pe care mi l-am dorit să-l fac a fost să-mi sun prietenii și să ne întâlnim să le povestesc. Le-am povestit tot, dar mai pescărește așa, cu mici înflorituri”, a adăugat el.

Cătălin Botezatu, marea iubire

Cătălin Botezatu a dezvăluit, de asemenea, și cine a fost marea lui dragoste, scrie evz.ro.

Reputatul creator de modă, Cătălin Botezatu a avut un moment de remember şi a focut destăinuiri despre o mare iubire pe care a avut-o în urmă cu mulţi ani pentru Dana Opşitaru. S-a îndrăgostit nebuneşte de ea când avea 20 de ani. Chiar era în stare să-şi pună iubirea înaintea vieţii.

Chiar şi după 30 de ani, Cătălin Botezatu mai are încă fluturi în stomac atunci când se gândeşte la Dana. Pe atunci, Dana era manechin, mia mare decât Cătălin Botezatu cu 8-9 ani, era căsătorită şi avea un copil.

Cu toate astea, Cătălin Botezatu a făcut tot posibilul să o cucerească. „Dana Opșitaru este marea mea dragoste și rămâne în continuare, deși au urmat și altele. Vorbim aproape zilnic, pentru că o mare iubire nu se uită niciodată. A devenit prietena mea cea mai bună” , a declarat Cătălin Botezatu.

”Au fost 7 ani în care Dana m-a făcut să mă simt din toate punctele de vedere bărbat, a fost femeia care mi-a fost iubită, mamă, amantă, soţie într-un anumit sens, a fost femeia care mi-a dăruit cele mai frumoase clipe din viaţa mea şi pe care o voi iubi toată viaţa, în felul meu. Are un sertar anume în inima mea”, a spus Bote.


Alexandru Arșinel, o nouă operație! Actorul are 81 de ani