Actorul Alexandru Arșinel a apelat din nou la doctori și a fost operat cu succes. El are 81 de ani și chiar dacă este foarte activ, bolile bătrâneții l-au atins și pe el.

Alexandru Arșinel a ajuns pe mâna doctorilor

Îndrăgitul actor avea probleme de vedere și a fost nevoie să i se schimbe cristalinul la un ochi. Operația a decurs bine, scrie a1.ro.

Artistul are 81 de ani și suferă de diabet. A mărturisit că îi lipsește scena în această perioadă. ”Îmi lipseşte să îi fac pe oameni să râdă”, a mai spus el.

Nici vârsta de 81 de ani, nici problemele de sănătate nu-l împiedică pe Alexandru Arșinel să rămână activ.

Recent, actorul a fost surprins cărând cu mașina de acasă spre piața volantă de la Cotroceni câteva lădițe cu legume proaspete. Celebrul actor îşi ajuta fiul cel mic, care are o afacere în domeniul agricol. Operat de hernie de disc şi de rinichi, cu tensiune şi dureri de picioare, Alexandru Arşinel (81 de ani) este decis să nu lase problemele de sănătate să-i guverneze viaţa.

E tare mândru de afacerea cu legume a fiului său cel mic, Cristian. Absolvent de Drept şi de ASE, acesta a ales să se dedice unei pasiuni mai vechi şi s-a specializat în grădinărit. A amenajat un solar pe un teren din apropierea Bucureştiului, iar anul trecut pătrunsese şi în supermarketuri, unde vindea roşii şi ardei la caserolă.

În anul 2013, pe când avea 74 de ani, actorul Alexandru Arșinel a primit o nouă șansă la viață printr-o operație de transplant de rinichi.  ”Am avut peste 30 şi ceva de colici renale care mi-au terminat rinichiul, mai funcţiona 6%”, a povestit atunci actorul.


Cum i-a șocat Bănică junior pe cei trei chefi la cuțite

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp