Simona Ionescu / Redactor Șef

Al Pacino, arestat și trimis la închisoare. O întâmplare pe care celebrul actor nu o uită

Al Pacino, arestat și trimis la închisoare. O întâmplare pe care celebrul actor nu o uită
Corleone din „The Godfather”, Tony Montana din „Scarface”, Diavolul din „The Devil's Advocate” și multe alte roluri interpretate de Al Pacino au devenit iconice și vor rămâne pentru totdeauna imprimate în istoria cinematografiei. Cum a ajuns actorul să fie arestat.

A lucrat ca îngrijitor, ajutor de ospătar pentru a-și plăti cursurile de actorie, iar la începutul carierei a fost stand-up. La 20 de ani, Al Pacino a fost arestat și trimis la închisoare, după ce polițiștii au găsit o armă în mașina sa.

Înnebunit după poveștile scrise de Cehov și mare fan al lui Shakespeare

După trei zile petrecute în spatele gratiilor, oamenii legii au realizat că era de fapt o recuzită de scenă și Al Pacino a fost eliberat. Când avea 14 ani, Al Pacino a văzut piesa lui Cehov, „Pescărușul”. L-a impresionat atât de mult încât și-a luat chiar și o сolecție de povestiri scrise de Cehov.

Actorul este un mare fan al lui Shakespeare. În 1996, el chiar și-a făcut debutul regizoral cu filmul „Looking for Richard” bazat pe piesa Richard al III-lea. Rolul principal a fost jucat chiar de vedetă. Poetul preferat al lui Al Pacino este Oscar Wilde și crede că are multe în comun cu autorul englez.

Ce reprezintă numele studioul lui Al Pacino

Al Pacino, înnebunit după Shakespeare

Al Pacino a fost nominalizat la Oscar de opt ori, dar a câștigat premiul o singură dată pentru rolul său din „Scent of a Woman” în 1993. Al Pacino este primul actor din istorie care a câștigat un Oscar pentru cel mai bun actor și a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar în același timp.

Vedeta are propriul său studio numit Chal Production. „Ch” reprezintă primele litere ale numelui prietenului și profesorului său de actorie, Charles Laughton, care este co-fondator al acestei companii, iar „Al” este numele actorului.

Al Pacino a fost nominalizat de 18 ori la premiile Globul de Aur și a primit 4 dintre acestea pentru cel mai bun actor. Nu a fost niciodată căsătorit, ajungând în fața altarului doar în filmele sale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri