Simona Ionescu / Redactor Șef

Alec Baldwin a răsuflat ușurat. S-a înțeles cu familia celei pe care a împușcat-o accidental pe platoul de filmare. Ce urmează

Alec Baldwin a răsuflat ușurat. S-a înțeles cu familia celei pe care a împușcat-o accidental pe platoul de filmare. Ce urmează
Vremurile tulburi prin care a trecut Alec Baldwin, de când a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins pe platourile de filmare, s-au dus.

Alec Baldwin a ajuns, în sfârșit, la o înțelegere cu familia femeii pe care a împușcat-o accidental pe platoul de filmare. Se schimbă situația.

Alec Baldwin a răsuflat ușurat. S-a înțeles cu familia celei pe care a împușcat-o accidental pe platoul de filmare. Ce urmează

În urma discuțiilor s-a decis ca soțul femeii, Matthew Hutchins, să fie producător executiv al filmului și să primească o parte importantă din profit. În ianuarie 2023 urmează să fie reluate și filmările pentru westernul Rust, care au fost întrerupte după accidentul mortal.

Nu se știe despre ce sumă e vorba

Deocamdată nu se cunoaște cât va intra în buzunarul familiei Halynei Hutchins. „Am ajuns la o înțelegere, sub rezerva aprobării instanței, în procesul nostru pentru ucidere din culpă împotriva producătorilor Rust, inclusiv Alec Baldwin și Rust Movie Productions, LLC. Ca parte a acestui acord, cazul nostru va fi respins”, a transmis Matthew Hutchins.

„Nu am niciun interes în a mă angaja în reincriminări sau în atribuirea de vină (producătorilor sau domnului Baldwin). Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident teribil. Sunt recunoscător că producătorii și comunitatea cinematografică s-au reunit pentru a aduce un omagiu lucrării finale a Halynei”, a mai spus soțul victimei.

Procesul se va închide

Potrivit CNN, procesul intentat împotriva lui Alec,  a companiilor de producție a filmului Rust, a producătorilor săi și a altor membri-cheie ai echipei, se va închide odată ce s-a ajuns la această înțelegere. Pe pagina sa de instagram, Alec Baldwin a trimis un mesaj de mulțumire.

Directoarea de imagine a filmului Rust, Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată mortal pe platoul de filmare, în octombrie anul trecut, când actorul a folosit o armă de recuzită. În acest proces, au mai fost judecați și alți cinci producători, un coproducător dar și asistentul de regie şi armuriera Hannah Gutierrez, care, potrivit legii, avea grijp de arme.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre