Simona Ionescu / Redactor Șef

Alertă de covid-19 în clanul Kardashian! Cine a contactat virusul ucigaș

Alertă de covid-19 în clanul Kardashian! Cine a contactat virusul ucigaș
Ultimul episod din serialul „Keeping Up With the Kardashians” a confirmat că, Khloe Kardashian suferă de Covid-19.

Într-un videoclip lansat pe rețelele sociale miercuri, vedeta apare vorbind cu o voce răgușită: „Tocmai am aflat că am coronavirus. M-am izolat în camera mea. Va fi bine, dar a fost foarte rău câteva zile”. 

Sora ei, Kim Kardashian, și-a manifestat îngrijorarea: „Asta mă sperie cu adevărat pentru ea, pentru că îmi dau seama că acum se sperie și că este foarte agitată din cauza asta”.

La fel, mama lor, Kris Jenner, își exprimă teama față de fiica ei și spune că a încercat să găsească un medic care să o ajute pe Khloe.

Ce simptome ciudate a avut Khloe Kardashian

Vedeta a discutat toate simptomele ei, despre care a spus că au inclus vărsături, tuse, tremurat, bufeuri, precum și o durere de cap despre care a spus că nu seamănă cu migrenele ei obișnuite.

„Sufăr de migrene, dar aceasta a fost cea mai nebună durere de cap, nu aș spune că a fost o migrenă. Tuse, pieptul meu ardea când tușeam. Gâtul meu nu este încă complet recuperat în mod clar, permiteți-mi să vă spun că toate acestea sunt realitatea”, a spus ea.

De asemenea, ea oferă câteva cuvinte de încurajare spunând: „Vom trece cu toții prin asta, dacă oamenii respectă ordinele și ascultă. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți”.

În septembrie s-a anunțat că familia pune capăt emisiunii, după 14 ani și 20 de sezoane.

Un alt artist celebru are COVID-19. A ajuns de urgență la spital

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre