Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Ashraf se face că plouă privind despărțirea de Oana Zăvoranu. Vrea să lase o portiță deschisă?

Alex Ashraf se face că plouă privind despărțirea de Oana Zăvoranu. Vrea să lase o portiță deschisă?
În timp ce Oana Zăvoranu a fost mereu o femeie asumată, care a spus lucrurilor pe nume, Alex Ashraf fuge de responsabilități. Sau speră că va fi primit înapoi de brunetă?

După ce Oana Zăvoranu a confirmat despărțirea de Alex Ashraf, jurnaliștii s-au chinuit să afle un punct de vedere de la bărbat. Acesta însă nu vrea să declare nimic. Oare mai speră să se reîntoarcă în brațele fostei soții a lui Pepe?

După o perioadă deloc plăcută, când s-au jucat ca șoarecele cu pisica, Alex Ashraf și Oana Zăvoranu s-au despărțit. În timp ce bruneta a recunoscut că e liberă ca pasărea cerului, bărbatul se face că… plouă. Contactat de reporterii Spynews, Alex a mărturisit că nu știe ce a apărut în presă și nu vrea să comenteze nimic, pentru că nu are semnal la telefon.

„Nu știu ce a apărut. Nu comentez nimic. Acum conduc, sună-mă puțin mai târziu că n-am semnal, sunt la volan. Nu te aud ce spui”, a fost mesajul acestuia. Care să fie motivul pentru care Alex Ashraf nu vrea să recunoască ce s-a întâmplat între el și Oana? Oare nu e hotărât 100% și atunci mai lasă o portiță deschisă?

Alex Ashraf nu vrea să vorbească despre despărțirea de Oana Roman. Care să fie motivul?

„Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă”

În ceea ce o privește pe Oana Zăvoranu, femeie hotărâtă, aceasta a pus punctul pe I și a spus că e o femeie liberă, care nu ar spune nu unei noi relații, pentru că vrea să ofere și să primească iubire. „Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

La începutul anului, Alex a fost prins alături de o domnișoară

Problemele dintre Oana și Alex sunt de ceva vreme, iar bărbatul a fost prins la începutul anului cu o domniță, despre care s-a spus că ar fi amanta. Atunci Oana Zăvoranu a încercat cât a putut să ascundă subiectul  și să le spună tuturor că are un bărbat care o iubește și împreună vor putea să treacă peste toate problemele împreună. Se pare însă că situația a fost mult prea gravă și cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre