Simona Ionescu / Redactor Șef

Prețul împăcării. Bodi a recucerit-o pe Ema Uta cu un cadou de zeci de mii de euro

Prețul împăcării. Bodi a recucerit-o pe Ema Uta cu un cadou de zeci de mii de euro
La mijlocul anului trecut, după o despărțire care părea finală, Alex Bodi și Ema Uta s-au logodit. Afaceristul care i-a fost soț  și iubit inclusiv Biancăi Drăgușanu, nu a rezistat prea mult fără ea. Apoi s-au despărțit din nou.

Noul an i-a adus din nou împreună pe Alex Bodi și Ema Uta. Iar dacă tot s-au împăcat, bărbatul a dus-o pe make-up artista preferată de vedete în cel mai colorat loc, căci prețul împăcării e mare. Blonda a primit un cadou de zeci de mii de euro.

Ema Uta a plecat în vacanță alături de iubitul ei, cu care recent s-a împăcat

Așa cum au dezvăluit amândoi, separat și fără să se eticheteze în postări, Ema Uta și Alex Bodi au plecat în vacanță în Maroc. Asortați cu trollere Louis Vuitton și haine din ultimele colecții ale caselor de modă, cei doi îndrăgostiți au ajuns în Marrakesh unde s-au cazat la cel mai luxos hotel. Alex Bodi e mână largă ori de câte opri merge în vacanțe.

Ema uta și Alex Bodi fac o vacanță luxuriantă în Maroc. E cadoul de împăcare al bărbatului

Zboară cu avioane private și nu acceptă să stea în stabilimente care nu au cinci stele. O simplă căutare pe Booking ne poate lămuri cât ar costa cazarea celor doi. În cel mai scump hotel din Maroc ar plăti puțin peste 2000 de euro pe noapte. Restul, sunt ceva mai „modeste”, oferind servicii la jumătate de preț.

Bodi a plătit prețul împăcării și anul trecut

Poate vă amintiți dar anul trecut, exact în aceeași perioadă, cei doi au celebrat o altă împăcare în Alpii Francezi, într-un resort de schi unde doar bogații se duc. Ema și Alex au ales ca loc de cazare Courchevel, un resort de lux aflat la 190 de kilometri de aeroportul din Geneva, pentru care optează doar cei cu mulți bani în buzunar. „E o femeie minunată și chiar îmi doresc să fiu cu ea pentru că merită!”, a declarat despre Ema Uta afaceristul, anul trecut.

Acum exact un an, Ema Uta și Alex Bodi se împăcau (iar) într-un resort luxos de schi din Alpii Francezi

Anul acesta le-a încântat pe Ema Uta și pe Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa cu grătare făcute chiar de el, în curtea vilei sale din Voluntari, unde fetele au fost invitatele lui într-o seară. Postările cu mesaje de dragoste distribuite pe rețelele sociale de Babs au fost cele care au confirmat  marea împăcare dintre Alex Bodi și Ema Uta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre