Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi are imagini compromițătoare cu Ema Uta. O acuză că s-a culcat cu un bărbat însurat, ea îl avertizează că îl duce în instanță

Alex Bodi are imagini compromițătoare cu Ema Uta. O acuză că s-a culcat cu un bărbat însurat, ea îl avertizează că îl duce în instanță
Alex Bodi nu se lasă până nu o pune la pământ pe fosta sa iubită, Ema Uta. Deși o ceruse de nevastă, afaceristul spune acum că ea l-ar fi înșelat cu un alt bărbat.

Ema Uta a reacționat imediat ce Alex Bodi a mărturisit că l-ar fi înșelat. Make up artistul a postat un mesaj pe contul de socializare în care susține că îl va da în judecată.

„În România, Codul Civil reglementează protecția onoarei și demnității persoanelor”

„Într-un context juridic, chiar dacă numele unei persoane nu este menționat explicit, se poate considera că este vorba de denigrare sau defăimare dacă persoana în cauză poate fi identificată în detaliile oferite. În România, Codul Civil reglementează protecția onoarei și demnității persoanelor, iar defăimarea poate fi atât civilă, cât și penală în anumite situații.

Blonda consideră că i-a fost stricată imaginea cu informații false

Ema Uta îl amenință pe Bodi că îl dă în judecată

Defăimarea se referă la comunicarea publică a unor informații false despre o persoană, care îi pot afecta reputația sau imaginea publică. Chiar și în lipsa numelui, dacă informațiile sau detaliile oferite sunt suficient de specifice pentru a permite identificarea persoanei publice și aceste informații sunt de natură să îi prejudicieze reputația, atunci există posibilitatea ca acțiunea să fie considerată defăimare.

„Persoana vizată poate avea dreptul să inițieze o acțiune în justiție pentru protejarea reputației”

Astfel, chiar dacă numele persoanei publice nu este direct menționat, dar detaliile sunt suficient de specifice și acestea duc la identificarea persoanei, iar informațiile sunt de natură denigratoare, aceasta poate fi considerată defăimare. Și persoana vizată poate avea dreptul să inițieze o acțiune în justiție pentru protejarea reputației”, a spus Ema Uta în Instastory.

Prima reacție a lui Bodi după ce Ema a spus că îl dă în judecată

La scurt timp după mesajul fostei sale iubite, Alex Bodi a i-a transmis la rândul său să se oprească să minte lumea și comunitatea care o consideră „etalon al demnității și moralității”. Mai mult, Bodi spune că Ema Uta ar fi avut acea escapadă cu un… lăutar. Mai mult, Bodi o atenționează pe Ema să spună adevărul, altfel va face el public totul.

„Nu știu dacă la tine la cursuri mai faci chestiile astea”

”Am fost făcut mincinos și că încerc să denigrez. Păi… dacă prin adevăr o să denigrez o să le public atunci când ajung acasă, aia e. Încerci să minți lumea și ai o comunitate în care tu ești etalon al demnității și al moralității pentru tinerele pe care le sfătuiești, pentru tinerele pe care le îndrumi în viață. Nu știu dacă la tine la cursuri mai faci chestiile astea.

„Eu zic să recunoști și să-ți asumi că altfel le fac eu public tot”

La hotel și cu bețiile e vrăjeală, da? Mint eu și inventez, dar oare cu lăutarul ăsta, acum ceva timp, după o noapte de petrecere și beție când ai fugit și te-ai culcat cu el – omul cu nevastă și copil acasă… E tot o latură a demnității și moralității, e tot un sfat pe care-l dai? Eu zic să recunoști și să-ți asumi că altfel le fac eu public tot”, a fost reacția lui Alex Bodi. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre