Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi, gest disperat. S-a urcat într-un avion privat și a plecat din țară

Alex Bodi, gest disperat. S-a urcat într-un avion privat și a plecat din țară
Alex Bodi a înțeles cât de mult a greșit cu Ema Uta și vrea să dreagă busuiocul. Știe că e foarte greu ca o femeie ca ea să treacă peste tot ce a făcut, dar își încearcă norocul. A luat un avion privat și a plecat din țară.

După câteva zile petrecute cu copiii, Alex Bodi  s-a urcat rapid într-un avion privat cu direcția Minokos, unde Ema Uta a plecat să uite de toate problemele prin care a trecut în ultima perioadă.

Alex Bodi surprinde din nou. Afaceristul a realizat că nu poate să trăiască fără femeia pe care a cerut-o de soție, Ema Uta și încearcă din răsputeri să o recucerească. Pentru moment, el a ajuns la Minokos și s-a cazat la un resort de lux.

S-a cazat în resortul unde este și Ema Uta

Dar nu orice resort de lux, ci chiar cel în care este cazată și Ema Uta, femeia pe care a supărat-o foarte rău cu puțin timp în urmă. Bodi le-a arătat tuturor că e singur în resort, iar internauții au observat că atât el cât și Ema au postat la un moment fotografii din același loc.

„Te-ai împăcat cu Ema? A pus și ea story de aici. Super, bravo vouă”, „I-ai dat like-uri Emmei, postează fata aia pe pagina ei de facebook”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

„Eu dacă iubesc fac orice și merg până la capătul lumii. Dacă vreau să renunț, o fac”

Cu puțin timp în urmă, Bodi le-a dat un mesaj internauților, fumând tacticos din narghilea și încercând să nu arate cât de îngrijorat e cu privire la iubita sa. Alex Bodi a câștigat din fiecare dată când și-a pus în gând să recucerească o femeie, oare va reuși și acum la cât de stăpână pe ea e Ema Uta?

„Măi, nu mai fiți răi măi, că nu aduce nimic bun. Eu dacă iubesc fac orice și merg până la capătul lumii. Dacă vreau să renunț, o fac. Dar eu îmi trăiesc viața cum consider eu.

Așa că fiecare trebuie să facem ce vrem, cum putem și să lăsăm răutățile, pentru că nimeni nu e curat 100%. Oricine ar fi, oricine sare cu gura. Dacă ți-e predestinat ceva, n-o să ți-l poată lua nimeni în afară de Dumnezeu”, au fost cuvintele lui Bodi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre